Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha definiálnod kéne a randizást, mit mondanál?
randevú
Találka, légyott. Származékai: randevúzik, randi.
A francia rendez-vous (megbeszélt találkozás) átvétele német közvetítéssel, az eredeti kiejtésnek megfelelő formában.
Szerintem a randizás klasszikus értelemben a következő:
Két olyan ember találkozása -egy elöre megbeszélt időpontban és helyen- akik között szexuális, és/vagy párkapcsolat van, vagy ezen találkozóktól remélik hogy ez ki fog alakulni közöttük.
Ez vicces, de nem Móninak hívnak :)
Még várok válaszokat, nagyon kíváncsi vagyok, ki mit tekint randinak!
A randi számomra:
Két ember találkozója ismerkedési, kapcsolatteremtési célból. A kapcsolat lehet romantikus vagy csak szexuális, de semmiképp nem baráti. Az ember azzal megy randira, akivel jóval többet is el tud képzelni, mint barátságot. Persze a fogalmat használják tréfásan baráti találkozókra is, monjuk ezt én írásban inkább "randi"-ként említeném. Pl: "randim" lesz a dokimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!