Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért erőltetik a szüleim a randizást?
1. - mert nem kezdeményezek, illetve nem kommunikálok lányokkal
2. Pedig mármondtam nekik, hogy unokákra ne számítsanak, de lehet, hogy nem vettek komolyan
Szia
Én ugyanilyen vagyok, mint te, csak 1 évvel fiatalabb. Én is elfogadtam, hogy nem lesz barátnőm. A szüleim nem is erőltetik nagyon, mert lefoglal a tanulás is, de néha úgy érzem rajtuk, hogy akarnák is meg nem is. Nálam is azt érzem, hogy ellentétes dolgokra vágynak kicsit, hogy tanuljak is, legyek sikeres, de azért legyen majd unokájuk is. Én is szeretnék gyereket, szeretném, hogy ők is megérjék, de már egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem lesz kitől.
A rokonaim szokták inkább erőltetni ezt a témát, hogy biztos van valami lány meg ilyesmi. Próbálom normálisan felfogni. Igazából nagyon bánt. Nem az, hogy felhozzák, hanem hogy tudom, hogy úgyse lesz. Nekem is néha bevillan hogy lehet csak hülyítenek.
Sztem legyél boldog bnő nélkül. Én is megpróbálom, mert nem igazán tudok mást csinálni.
21f
5. Jó neked legalább a szüleid békén hagynak.
6. Vannak, de igyekszem elfojtani őket
Pszichomókuson még nem gondolkoztál? Viccen kívül kérdezem, ugyanis ez a hozzáállás hogyan is mondjam... Szóval nem vagy defektes vagy valami, de ez az elhatárolódás azért furcsa. Lehetsz éppen remete, vagy agglegény vagy bármi, de szerintem az ember alapvetően vágyik a társaságra. Kell egy társ, akiben megbízhat, akit szerethet, akivel boldog lehet. Ha te nem vágysz ezekre a dolgokra, akkor... te mire vágysz? Mármint oké, jó, ha van egy jó állásod, jó, ha vannak barátaid, jó, ha van sok pénzed, de nekem pl. az a legjobb érzés, amikor haza jövök, és látom a barátom szemében, hogy örül, hogy végre láthat és megölelhet.
Szóval megkérdezem: Miért nem akarsz barátnőt? Miféle problémád van, ami miatt teljesen elszigetelődsz ettől a dologtól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!