Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is kötelező és fárasztó dolognak tartjátok a szépségápolást?
Hát ez egyén és hangulatfüggő.
Van aki smink nélkül (most elnézést kérek) vizuálisan környezetszennyező. Van akin csak dob a smink és 10-ből nem 5 hanem 9 pasi fordul utána. Van akinek olyan szép az arca, hogy lehet 150 centisen is 80 kiló, mert szép. Van aki csak a testével tudja felhívni magára a figyelmet, ezért jár hetente 8-szor aerobicra. Ez baromi összetett.
Néha én is élvezem ha szépítkezhetek és utána bámulnak, dicsérnek, néha meg a pokolba kívánom az egészet és nem csinálom. De olyankor nem is érdekel ha nem tetszem az embereknek. Sőt néha direkt nem csinálom, mert azt élvezem ha "láthatatlan" maradhatok.
A férjemnek mindenhogy tetszem. Akkor is ha két hónapig nem szőrtelenítek télen, nincs rajtam smink és koszos otthoni melegítőben flangálok, zsíros hajjal. Ennek kézzelfogható jelei vannak. :-) Mondanom sem kell, hogy mikor először találkoztam vele csupa pattanás voltam, de masszívan, azóta bőrgyógyásznál is jártam. Hetente elmondja, hogy le ne fogyjak, mert a fenekem így jó ahogy van és így szereti, pedig nem vagyok egy vékony nádszál, átlagos, irodában dolgozó nőhöz méltó zsírfeleslegem van. De amikor aktívan sportoltam sem voltam sokkal vékonyabb, csak az állóképességem volt jobb. Ezt csak azért mondtam el, mert ahogy a mellékelt ábra mutatja, nem minden férfinak tetszik (csak) az, amit a nők többsége mutatni akar.
Én azt mondom ha tetszeni akarsz és ezt élvezed, akkor áldozz rá időt és energiát, ha épp nincs hozzá hangulatod, akkor fogd össze a hajad és mászkálj szemüvegben. Tök mindegy, nem leszel se több se kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!