Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti is kötelező és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is kötelező és fárasztó dolognak tartjátok a szépségápolást?

Figyelt kérdés
Azt érzem olyan nagy a verseny, hogy muszáj jól kinézni, ami csomó pénz meg idő, a sportolás, kozmetikus, fodrász meg ezek. Gondolom a lányok többségének ez az élete. De ha azt akarom, hogy szóba álljanak velem a fiúk, akkor muszáj beszárítani a hajamat meg kifesteni a szemem, meg nem vehetem föl a bő farmert csak a csinosat. Eddig szemüvegben mászkáltam összefogott hajjal és most, hogy változtattam rámmosolyognak a férfiak az utcán. Tényleg ennyi számít? Ez borzalmas.
2012. jan. 19. 00:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Hát ez egyén és hangulatfüggő.

Van aki smink nélkül (most elnézést kérek) vizuálisan környezetszennyező. Van akin csak dob a smink és 10-ből nem 5 hanem 9 pasi fordul utána. Van akinek olyan szép az arca, hogy lehet 150 centisen is 80 kiló, mert szép. Van aki csak a testével tudja felhívni magára a figyelmet, ezért jár hetente 8-szor aerobicra. Ez baromi összetett.

Néha én is élvezem ha szépítkezhetek és utána bámulnak, dicsérnek, néha meg a pokolba kívánom az egészet és nem csinálom. De olyankor nem is érdekel ha nem tetszem az embereknek. Sőt néha direkt nem csinálom, mert azt élvezem ha "láthatatlan" maradhatok.

A férjemnek mindenhogy tetszem. Akkor is ha két hónapig nem szőrtelenítek télen, nincs rajtam smink és koszos otthoni melegítőben flangálok, zsíros hajjal. Ennek kézzelfogható jelei vannak. :-) Mondanom sem kell, hogy mikor először találkoztam vele csupa pattanás voltam, de masszívan, azóta bőrgyógyásznál is jártam. Hetente elmondja, hogy le ne fogyjak, mert a fenekem így jó ahogy van és így szereti, pedig nem vagyok egy vékony nádszál, átlagos, irodában dolgozó nőhöz méltó zsírfeleslegem van. De amikor aktívan sportoltam sem voltam sokkal vékonyabb, csak az állóképességem volt jobb. Ezt csak azért mondtam el, mert ahogy a mellékelt ábra mutatja, nem minden férfinak tetszik (csak) az, amit a nők többsége mutatni akar.

Én azt mondom ha tetszeni akarsz és ezt élvezed, akkor áldozz rá időt és energiát, ha épp nincs hozzá hangulatod, akkor fogd össze a hajad és mászkálj szemüvegben. Tök mindegy, nem leszel se több se kevesebb.

2012. jan. 19. 10:06
 22/24 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam sminkelni magam,max ha épp olyan kedvem van.Azért végképp nem festeném magam,h tetszek valakinek.Vannak nők akiknek jól áll az erős smink,van akinek nem.A hajamat,ha van kedvem kivasalom,ha nincs úgy hagyom ahogy van(amúgy is egyenes,csak kicsit hullámos).Meg szerintem mindenki szebb smink nélkül.
2012. jan. 19. 12:08
 23/24 A kérdező kommentje:
az első válaszolónak üzenem, hogy egész egész este annak a csajnak a videóit néztem, állati vicces, érdemes megnézni a többi részt is
2012. jan. 19. 21:34
 24/24 anonim ***** válasza:
Én sosem csinálok nagy problémát abból, hogy nézek ki. Mindig ügyelek arra, hogy ápolt legyek, onnantól kezdve meg csak úgy csinálom, hogy magamnak tetszek, ne nézzek ki bénán. Elég problémás bőröm van, és zavar, én ezért járok hetente (néha hetente kétszer) kozmetikushoz, de ezen kívül én nem sminkelem magam agyon. És mégis szóba állnak velem a fiúk. Nyilván, számít az, hogy nézel ki, de ha te nem fested magad, szemüveges vagy, teszem azt, de JÓL ÉRZED magad, és pozitív kisugárzásod van, ugyanúgy észreveszik az utcán, mint azt, ha miniszoknyában vagy.
2012. jan. 23. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!