Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti is kötelező és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is kötelező és fárasztó dolognak tartjátok a szépségápolást?

Figyelt kérdés
Azt érzem olyan nagy a verseny, hogy muszáj jól kinézni, ami csomó pénz meg idő, a sportolás, kozmetikus, fodrász meg ezek. Gondolom a lányok többségének ez az élete. De ha azt akarom, hogy szóba álljanak velem a fiúk, akkor muszáj beszárítani a hajamat meg kifesteni a szemem, meg nem vehetem föl a bő farmert csak a csinosat. Eddig szemüvegben mászkáltam összefogott hajjal és most, hogy változtattam rámmosolyognak a férfiak az utcán. Tényleg ennyi számít? Ez borzalmas.
2012. jan. 19. 00:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Néha engem is fáraszt a szépségápolás, mert van, amikor az ember siet, vagy sokkal fontosabb dolgok járnak a fejében, vagy annyira fáradt reggel, hogy nem kel fel fél órával hamarabb, hogy kifesse magát. Ilyenkor utána mindig hülyén érzem magam, hogy tessék, "hogy" mentem ki az utcára, de valahogy mégis fenséges érzés, amikor összefogod a hajad és belebújsz egy melegítőbe és leülsz a tévé elé és egy napig nem kell senkinek tetszeni. Aztán persze az megint egy másik fenséges érzés, amikor kijössz a fodrászüzletből és belekap a szél a hajadba és végigmész az utcán és minden második ember utánad fordul és visszamosolyogsz rájuk. Néha élvezem, néha fáraszt a szépségápolás. Gondolom ez is, mint minden, hangulatfüggő. Egyébként igen, ennyit számít, te se állsz szóba olyan férfival az utcán, aki ápolatlan és rosszul öltözött. Most elgondolkodtam, hogy a szépségápolás-e az életem. Hát nem, határozottan nem. Aztán elgondolkodtam, hogy akkor mi is az életem, erre ugyanúgy nincs válasz, mint két hete vagy két hónapja. Igazából jó lenne egy férfi, meg egy gyerek, az lenne az életem. Na de itt még nem tartunk. Majd egyszer. Amúgy nem az a baj, szerintem, hogy számít a külsőd, hanem az, hogy az egész dolog kissé átesett a ló túloldalára. Csak a külsőd számít sokszor. Aztán van ez a feminista hozzáállás, hogy MI AZ, HOGY NEKEM TETSZENEM KELL valakinek??? Hogy azért festem ki magam, mert ÉN úgy érzem jól magam, nem azért hogy tetszek a férfiaknak. Hát szerintem ez megint kamu, mert attól érzed jól magad kifestve, hogy rád mosolyognak a férfiak az utcán, megdicsér a barátod vagy ilyesmi. Na mindegy. Hát igen, ahogy a mondás tartja, a szépségért meg kell szenvedni és néha szenvedés. Ugyanakkor, csak megéri, mert csak jóérzés, azt hallod, hogy milyen jól nézel ki és kiesik a férfiak szeme, mikor rád néznek.

19/L

2012. jan. 19. 00:46
 12/24 A kérdező kommentje:
Mert a lányoknak csak úgy maguktól van jó alakjuk
2012. jan. 19. 00:47
 13/24 A kérdező kommentje:
Azért a fiúknak nem kell kitépkedni a lábukból a szőrt hetente kétszer, nem kell 2-3 naponta hajat mosni beszárítani, nem kell mindenféle arcápoló terméket magukra kenni, elég fölvenniük egy farmert meg egy pólót és még büdösek is lehetnek néha, mert elnézik nekik, hiszen férfiak.
2012. jan. 19. 00:52
 14/24 A kérdező kommentje:
én legalábbis elnézem nekik
2012. jan. 19. 00:54
 15/24 anonim ***** válasza:

Bocs, de nem értem miért nyavajogsz? Ha neked macera, akkor ne tedd azt. Smink nélkül is lehet szép egy lány. Van olyan srác, aki értékeli is azt.

Vagy lennél inkább férfi?

2012. jan. 19. 00:55
 16/24 anonim ***** válasza:

Én ilyet nem mondtam, hogy a lányoknak maguktól van jó alakjuk. Sokaknak tényleg van alapból. Azonban nektek elég elmenni naponta, kétnaponta egy egyórás aerobic edzésre és kezid csókolom. Néha esetleg beiktatni egy rövid diétát és már is eszméletlen alakotok van. Tévedés ne essék. Nem a Rubint Réka féle alak lesz. De hozzáteszem, hogy az már már undorító kategória. Arra semmi szükség. Anélkül is bőven érvényesültök.

Egy férfi meg hetente váltogathatja az edzéstervét, tömheti magába az ilyen olyan porokat és eheti a csirkésrizst tonnaszám.

Egy hónapig nem bírnék így élni...

21F

2012. jan. 19. 01:00
 17/24 anonim válasza:
Mondjuk edzeni jó, akit én ismerek, mind szeret edzeni. Viszont évek kemény munkája általában, mire látható eredménye van.
2012. jan. 19. 01:07
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Én abszolút nem tartom se kötelezőnek, se fárasztónak.

A sportolás szerintem jó dolog, nem tartom egyáltalán nyűgnek, nem is az alakom miatt teszem, egyszerűen csak jó érzés levezetni a feszültséget és mozogni kicsit.

Nem járok kozmetikushoz, nem szárítom be a hajam...

Tudod egy ideig én is ezt gondoltam, hogy ilyen dolgok nélkül észre se vesznek, de rájöttem, azért nem, mert ilyen negatívan állok hozzá...

Ma már tudom, hogyha reggel épp ahhoz van kedvem, hogy csak összefogom a hajam, és nincs időm sminkelni, akkor sincs semmi, a férfiak ugyanúgy észrevesznek, megbámulnak, kedvesek velem, és ugyanúgy odajönnek és próbálkoznak nálam. Pedig választhatnák azokat a lányokat is, akik mindig tökéletesen beszárított hajjal jelennek meg mindenhol, tökéletes smink, ruha...stb...

Minden csak hozzáállás kérdése. Én ilyenkor is úgy indulok el otthonról, hogy a tükörben magamra mosolygok és pozitív lesz az egész napom! Tudom, hogy minden jó lesz, és így se vagyok csúnya!

Egyébként arra szoktam törekedni, hogy legyen rajtam valami, ami azért jól néz ki, de ne minden egyszerre. Tehát van, amikor felveszek egy miniszoknyát, de ilyenkor biztos, hogy nem csinálok erős sminket. Vagy éppen egy kissé kivágott felsőrészt, de akkor meg a szoknya nem lesz mini ... vagy egy szép smink és egyszerű ruha...stb

Így mindig van, amiért az emberek látják, hogy jól nézel ki, de mégse kell a tökéletességre törekedni.

És vannak napok, mikor mindent beleadok, de általában csak akkor ha nagyon jó kedvem van és úgy érzem ez egy sikeres nap lesz, olyankor szeretem megadni a módját :)) És olyankor mindenki csak ámul...

Szóval nekem egyáltalán nem fárasztó, inkább jó játék :)

2012. jan. 19. 01:13
 19/24 anonim ***** válasza:
én szeretek készülődni,sminkelni,felöltözni,hajat csinálni,fodrászhoz nem járok,kozmetikushoz sem,mert szép a bőröm,úgy,h nem kerül sok pénzbe,ha meg másnak tetszem így,nekem nem esik ez nehezemre,és igénytelennek érzeném magam vmi mackó cuccban,nulla sminkkel
2012. jan. 19. 01:21
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem tartom fárasztónak, főleg mert szinte semmit nem csinálok. Egyáltalán nem sminkelek, még szájfény sem, semmi. A hajammal sem kell sok mindent csinálni, mert göndör. Reggelente teszek rá egy kis hajhabot, hogy ne álljon összevissza, és kész. Csinosan öltözni meg szeretek. A kozmetikus havonta egyszer kibírható, fodrász 2havonta egyszer szintén.

Így is észrevesznek a fiúk. 17L

2012. jan. 19. 06:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!