Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is kötelező és fárasztó dolognak tartjátok a szépségápolást?
Mocskosul tanulságos:
http://www.youtube.com/watch?v=xN8YxEf__XI&feature=related
Ééés valóban. Sokkal vonzóbb valaki full puccban :P
Tényleg. Borzalmas vagy sem, így felfigyelnek rád és több esélyed van az érvényesülésre. Azt tudom mondani, hogy ne ellenkezz, forogj együtt a Földdel.
20/N
Csak a szőrtelenítést. A többi alapvető, mert anélkül kib*szott ocsmány selejtnek érzem magam :D
Azért tényleg igazságtalan. Egy férfi elég, ha rendszeresen tisztálkodik (legalábbis én nem várok el extrákat), egy nő meg legyen tökéletes 24/7.
Csajok itt nem arról van szó, hogy a pasik elvárják. Tévedésben éltek. Szerintetek ha összefognátok tüntetni, hogy soha többet senki nem sminkeli magát, akkor kihalna az emberiség?
Ez az egész a csajok vívmánya, hogy minél jobb kant vonzanak magukhoz. És lám-lám, működik. Most meg nekiálltok panaszkodni? :D Örüljetek neki, hogy szebbé tudtok válni. Ilyen egyszerűen. Egy csúnya, avagy asszimetrikus arcból is olyan szép arcot lehet kihozni sminkel mint az állat...
Az meg pláne hülyeség, hogy a pasiknál meg csak annyi hogy tisztálkodjanak.
Azok mellett pedig ti mentek el mint a sz@r.
Ti is ugyanúgy a kockahasú, széptestű, jóképű srácokra gerjedtek leginkább. Tudjátok mi meló az? Olvassatok utána, mit kell küzdeni azért a kocka hasért.
Rájöttök, hogy a sminkelés lószar ahhoz képest.
Ne legyetek ennyire szűklátókörűek :)
21F
Geszti: furcsa, de nekem alapból tetszett a csaj :D Viszont smink után még inkább...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!