Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha nem akartok válaszolni nem írtok semmit? (főleg lányok válaszát várom) (nemet kort, köszi)
Figyelt kérdés
Ha beszélgettek egy fiúval és kérdez valamit amire nem akartok válaszolni akkor nem írtok semmit és kész leléptek, vagy megígértek pl olyat hogy írtok(hogy meg kell beszélni szüleiddel hogy elengednek e?) aztán nem írtok és utána megkérdezem miért akkor az első szabály lép érvénybe :SS WTF NŐK2012. jan. 15. 00:01
12/17 anonim válasza:
Én csak azzal csinálom ezt, akire nem vagyok kíváncsi, de nem akarom megbántani vagy valami. Nem hinném, hogy ez nemtől függ, pasik közt is sokan csinálják ezt.
15/l
13/17 A kérdező kommentje:
hát nem kérdeztem rá csak 2 szer aztán ráhagytam pont azért hogy lebeszéljek vele egy találkozót mint ha misem történt volna és ott nem futhat el :D azaz már le beszéltem vele
2012. jan. 15. 00:24
14/17 anonim válasza:
Ismerős szitu kérdező.
Ezt általában a nagyon szép, beképzelt, buta kislányok szokták csinálni.
Ezek csak szexre jók, de megértelek én sem bírok ellenállni a szexi testüknek. :D
Normális kapcsolatra nem valók, úgyis csak megcsalnának a hátad mögött meg a nyavalygásaik sem épp tűrhetőek.
15/17 anonim válasza:
itt is a legtöbben azt írják, hogy ők nem szoktak ilyet. ugyanakkor a tapasztalat mást mutat! egy magát érettnek-komolynak valló 23 éves lánytól se várj többet, ergó egyiktől sem! úgy nem fogod kellemetlenül érezni magad.
16/17 anonim válasza:
miert nem szemelyesen beszeled meg vele??? ha chatelsz vele mar ne is haragudj de ne varj sokat.. azzal h csak irogatassal mered elhivni valahova nem pedig szemelyesen hivod el csak azt mutatod h nem vagy eleg tokos.. jo h akkor szorakoznak veled!!:)
16/L
17/17 anonim válasza:
Velem ilyen mg soha nem fordult elő... pláne azért, mert ha valamiért nem válaszol, akkor úgyis felhívom, hogy most akkor most mi van? :D 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!