Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha nem akartok válaszolni nem írtok semmit? (főleg lányok válaszát várom) (nemet kort, köszi)
Akinek még a szüleivel kell megbeszélnie elengedik-e azt hogy veszed komolyan? :D
20 alatt ne várj semmi komolyat egy lánytól, max pár kivételtől :)
Minden csaj ezt mondja, hogy ,,Én nem szoktam..." aztán a nagy többségük mégis.
Haver, neked azt tudom mondani, hogy az ilyen csajok csak nem merik megmondani, hogy nem vagy náluk pálya. Ilyenkor hagyd őket a píícsába, és nyomult tovább egy másik nőre.
alapból minek írogatsz?
ledumálod személyesen vagy felhívod telefonon és 1perc alatt megbeszéled vele a személyes találkozást.
Na most, ha beszélget akkor nem ír, hanem válaszol.
Ha ír, akkor az nem beszélgetés, hanem csetelés, msn, fércbúk, ahogy tetszik.
A megoldás valóban a beszélgetés lenne, ha ott álltok szemtől szembe, akkor nem mer majd hátat fordítani és lefalcolni, mert az baromi tirpák dolog. Lenne ám szemlesütés meg magyarázkodás 1000-rel :-D
Amúgy meg ha nem személyesen "beszélgettek", és többször is eljátssza, hogy nem ír vissza, akkor vagy tisztázni kell vele személyesen, vagy telefonon hogy most akkor mi van. Ha meg nincs benned ehhez elég kurázsi, akkor jobb is, ha hagyod a csába :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!