Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha nem akartok válaszolni nem írtok semmit? (főleg lányok válaszát várom) (nemet kort, köszi)

Figyelt kérdés
Ha beszélgettek egy fiúval és kérdez valamit amire nem akartok válaszolni akkor nem írtok semmit és kész leléptek, vagy megígértek pl olyat hogy írtok(hogy meg kell beszélni szüleiddel hogy elengednek e?) aztán nem írtok és utána megkérdezem miért akkor az első szabály lép érvénybe :SS WTF NŐK

2012. jan. 15. 00:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát én már öreg vagyok ahhoz, hogy értsem ezt. SS WTF NŐK
2012. jan. 15. 00:04
 2/17 anonim ***** válasza:
Csajból vagyok, de nem értem. Én nem szoktam olyat csinálni, h nem írok vissza.
2012. jan. 15. 00:06
 3/17 anonim ***** válasza:
51%

Akinek még a szüleivel kell megbeszélnie elengedik-e azt hogy veszed komolyan? :D

20 alatt ne várj semmi komolyat egy lánytól, max pár kivételtől :)

2012. jan. 15. 00:07
 4/17 anonim ***** válasza:
Ha jól értem valahová hivott a fiu. Ha nem akarsz vele talalkozni, akkor mond meg neki, nem fog jol esni, de rosszabb ha hitegeted és kifogásokat kreálsz. Hitegetés nem jó neki sem és egy idő után rá jön. Forditsd meg a helyzetet neked mi lenne jobb ha öszinte vagy ha nem. Ha randira hiv, akkor mond el neki, hogy nem szeretnél töle semmit, ha ez igy van , de attol még jóba lehettek, és talalkozzhattok is.
2012. jan. 15. 00:07
 5/17 anonim ***** válasza:
JA bocsi elöző 22 L
2012. jan. 15. 00:08
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Minden csaj ezt mondja, hogy ,,Én nem szoktam..." aztán a nagy többségük mégis.

Haver, neked azt tudom mondani, hogy az ilyen csajok csak nem merik megmondani, hogy nem vagy náluk pálya. Ilyenkor hagyd őket a píícsába, és nyomult tovább egy másik nőre.

7/17 anonim ***** válasza:

alapból minek írogatsz?

ledumálod személyesen vagy felhívod telefonon és 1perc alatt megbeszéled vele a személyes találkozást.

8/17 anonim ***** válasza:

ma 00:06 vagyok

Kimaradt: 18/L

2012. jan. 15. 00:10
 9/17 A kérdező kommentje:
Nagyon oda van értem, kellek neki akar is találkozni velem, és épp ezért nem értem miért csinálja :S
2012. jan. 15. 00:13
 10/17 anonim ***** válasza:

Na most, ha beszélget akkor nem ír, hanem válaszol.

Ha ír, akkor az nem beszélgetés, hanem csetelés, msn, fércbúk, ahogy tetszik.

A megoldás valóban a beszélgetés lenne, ha ott álltok szemtől szembe, akkor nem mer majd hátat fordítani és lefalcolni, mert az baromi tirpák dolog. Lenne ám szemlesütés meg magyarázkodás 1000-rel :-D

Amúgy meg ha nem személyesen "beszélgettek", és többször is eljátssza, hogy nem ír vissza, akkor vagy tisztázni kell vele személyesen, vagy telefonon hogy most akkor mi van. Ha meg nincs benned ehhez elég kurázsi, akkor jobb is, ha hagyod a csába :-)

2012. jan. 15. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!