Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány mit tegyek? Sürgős
Figyelt kérdés
van egy lány nagyon tetszik de nem tudom megmondjam-e neki...
Néha megfogja a kezem puszit ad (nem szájra) de félek neki
lendülni.
Fontos részlet ,hogy szilveszteri bulin nyomultam rá mikor bocsánatot kértem azt mondta nincs miért. Jóba vagyok vele
pénteken megyek érte és együtt megyünk vidékre és ott a hosszú út segítsetek!! valaki jó ötlet?
2012. jan. 11. 20:32
1/14 anonim válasza:
Beszélgess vele...szerintem eléggé kölcsönös a szimpátiátok.Vegyél egy kis bátorságot és kezdj el vele beszélgetni és akkor neked is több önbizalmad lesz meg ő is örülni fog hogy egy "tökös" csávója van!:-D
2/14 A kérdező kommentje:
köszi
már van közös téma
barátság,bátorság de a reakciója fontos
2012. jan. 11. 20:36
4/14 A kérdező kommentje:
ilyen kiadás??
mert ismerek parat mond a korod
2012. jan. 11. 20:41
5/14 A kérdező kommentje:
még legyszi
2012. jan. 11. 20:51
6/14 anonim válasza:
Valószínűleg ő is kedvel. Beszélgess vele, közben néha nézz mélyen a szemébe, karold át, ilyesmi, ha kényelmetlenül érzi magát azt úgy is látni fogod.
7/14 A kérdező kommentje:
mivsn ha nem veszi jo szemmel veszve minden?
2012. jan. 11. 22:08
8/14 A kérdező kommentje:
mirol beszéljünk felek hglogy elveszítem
2012. jan. 11. 22:10
9/14 brigi15152 válasza:
Ahhh. Férfinak tartod magad? Ha igen, viselkedj is úgy. Mássz rá. Próbáld meg megcsókolni. Ha nem tetszik neki, bocsánatot kérsz és ennyi.
10/14 A kérdező kommentje:
holnap nagy nap bizok benne max annyit mond nem tetszel bocs
2012. jan. 12. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!