Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány sürgős mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány sürgős mit tegyek?

Figyelt kérdés

barátom nem rét ismertem meg sőt azért hoty felszedjem de szilveszteri bulin nyomultam rá de szerinte nem...

a lényeg ő is erdekes mert néha megölel puszit ad megfogjuk egymás kezét! de viszon penteken. fél 1 kor talizunk és egyutt megyunk egy 20 kilométeres úton videkre ott szintegyutt leszunk vasarnapig szerintetek elmondjam erzeseim ha igen hogy? bocs a helyesírási hibákért teloval irtam. ne fikázatok normális válaszokat légyszives

2012. jan. 11. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:
ilyen helyesírást csak dicsérni lehet
2012. jan. 11. 19:40
 2/9 anonim ***** válasza:
hagyján a helyesírás, de az ÉRTELEM?!
2012. jan. 11. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
azt az időt, amit arra szántam volna, hogy válaszoljak a kérdésedre normálisan, arra szántam nagyrészt, hogy kibogarásszam, mit is írtál, úgyhogy már csak ezt volt időm leírni. bocsánat.
2012. jan. 11. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Neked inkább egy nyelvtan könyv lenne sűrgős.
2012. jan. 11. 19:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Azta... és megintcsak azta... hát te tényleg nem tudsz írni...
2012. jan. 11. 20:08
 6/9 A kérdező kommentje:
le irtam masikba jol gépen de telon irtam -.-
2012. jan. 11. 22:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Az nem mentség.
 8/9 A kérdező kommentje:
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__2553989-tetszik-egy-lany-mit-tegyek-surgos
 9/9 A kérdező kommentje:
inkab segits
2012. jan. 11. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!