Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek bejönne ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönne ha szerenádoznának nektek?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki nagyon tetszik és régen elég közel kerültünk egymáshoz, de én elrontottam, mert megpattantam. Hibáztam tudom.

A lényeg, hogy írtam egy dalt rólunk. Egyszerű kis dal gitárral.Nagyon félek a dolog kimenetelétől.

Csütörtök estére terveztem.

Váratlanul megjelenve, felhívva őt, hogy jöjjön már ki egy picit, aztán a húrok közé csapni. Ti hogy reagálnátok erre?

A hölgy 18 éves.

Köszönöm! :)

2012. jan. 11. 00:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Imádnám... :)
2012. jan. 11. 01:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Az apja kétfelé tör, ha meghallja, hogy az ablak alatt ékordálsz:DD
2012. jan. 11. 01:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Mivel nem szeretem, ha váratlanul érkezik vendég, ezért nyilván nem repesnék a boldogságtól. Nekem maga a dal is sok lenne. Bár ha előtte megpattantál lehet, hogy nem lesz az. No meg én fiatalabb is vagyok. 15/L:)
2012. jan. 11. 01:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
aztaku... szerintem állva fog huggyozni :D sok sikert pajti,aztán pénteken gyere ám elmondani mi volt.
2012. jan. 11. 01:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Örülnék neki nagyon:)Szerintem neki is tetszeni fog, sok szerencsét majd:)))18L
2012. jan. 11. 01:06
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és biztatásokat! :)

Mondjuk nem lettem nyugodtabb... :D

Félek, hogy ő esetleg kellemetlennek találná a dolgot, mondjuk a szomszédok miatt vagy az egész szituációt...

RETTEGEK! :D

2012. jan. 11. 01:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezzel a dallal nagyobb sikert érnél el szerintem: http://www.youtube.com/watch?v=JoolQUDWq-k
2012. jan. 11. 01:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Megértelek:)De szerintem ezt SOHA nem fogja majd elfelejteni, mert nem minden fiú csinál ilyent vagy is most hallok ilyen elöször, szerintem szerencsés lehet a lány:)Remélem, hogy sikerülni fog:)18/L
2012. jan. 11. 01:24
 9/11 anonim ***** válasza:

hát mivel lakótelepi vagyok, eléggé kínosan érintene, h mindenki a kis szerelmi jelenetünket figyelné:D

de még kertes háznál is zavarna, valahogy a szüleim előtt kínosan érezném magam. nem tudom, lehet, hogy nem vagyok romantikus, de nekem kicsit ciki lenne.

volt egy exem, na az ilyen dalnok-költő féleség volt, és uhh... amik elmesélésben jól hangzanak, azok a valóságban másképp jönnek le. elképzelni, ahogy verset ír neked valaki, az szép. de elmondta, és akkor ott ömlengeni, meg abajgatni, hogy jaj de szép volt, ohh milyen fennkölt vagy, fúj. de mind1, ez csak az én rossz tapasztalatom :D

2012. jan. 11. 04:46
 10/11 anonim válasza:
imádnám... :DDD
2012. jan. 11. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!