Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne NORMÁLIS lányokkal ismerkedni?
19 éves leszek nemsokára, eddig nem volt még egy kapcsolatom se! Úgy voltam vele, hogy jó, fiatal vagyok még, ráérek. De kezdem azt érezni, hogy "megöregedtem".
Nem vagyok átlagos: nincs rózsaszín órám, nem hordok tornacipőt, nincs fültágítóm, nem cigizek stb. Ez a baj?
kb. ilyen a megjelenésem:
F/Győr
Látod, megint ugyanazt mondod. Arra még nem gondoltál, hogy a válogatós lányok, nem csak a külsőt nézik...? Persze, az teszi az első benyomást, de egy férfiember se próbálkozna be egy bűnronda lánynál, akit nem ismer.
Nekem a legelső feltétel az volt, hogy okos legyen és legyen saját akarata.
A válogatós lányok is csak a külsőt nézik. Ha lenne olyan lány, akinek más is számít, akkor csúnya srácoknak is lenne bnőjük.
Azt meg hiába mondod, h egy férfi se próbálkozna be egy bűn ronda lánynál, fordított szemszögből kell nézni, mivel a lányok ritkán próbálkoznak, inkább náluk szoktak próbálkozni. Olyankor pedig ha nem néz ki jól az illető, rögtön eldöntitek h nem akartok tőle semmit, viszont ha hozzám jönne oda egy akármilyen ronda lány (amire az esély 0), biztos h nem utasítanám el a külseje miatt, hanem adnék neki esélyt, h a személyiségével megfogjon.
utolsó hozzászólásom a témához:
te azért adnál neki esélyt, mert együttérzel vele
sorstársak:
rondarandi.hu
ha nem tudsz valakiről semmit, csak a külsejét nézed, persze, hogy az alapján döntesz, mert van 2 másodperced dönteni, és a belső tulajdonságairól semmit se tudsz
de ha megismered a másikat, akkor előjönnek az előnyös tulajdonságai, és akkor a kutyát se érdekli, hogy mekkora, vagy hogy néz ki az illető
talán válts taktikát, ne menj oda, hanem társaságban próbálkozz, derüljön ki rólad, hogy értelmes, kedves srác vagy(még akkor is, ha most csak az elkeseredettséget mutatod)
Próbáltam már mindenféle taktikát, azt is amit írsz. Rájöttem, h a legjobb taktika, ha egyáltalán nem próbálkozom. Az esély a sikerre ugyanannyi, viszont így legalább nem is csalódok.
Egyébként próbáltam a rondarandi.hu-t, 1 lány írt vissza az első levelemre, a másodikra már ő se. Nem is értem, h egyáltalán minek regelnek oda lányok, ha nekik se kell ronda pasi.
Ácsi,ácsi.
Ronda, relatív.A szép meg tényleg ezt at elb...ott szépségideált jelentené, aki rohangál veled szemben az utcán?
Sokak szemében én sem vagyok szép.. sőt,néha a megjegyzéseket is hallom amit a hátam mögött tesznek.De a párom gönyörűnek tart.Szerintem a párom meg jó pasi.Másnak meg ő nem tetszik.Voltak kétségeim mielőtt randizni kezdtünk, de a személyisége meggyőzött, hogy ne a részleteket figyeljem.Kit érdekel,hogy xy hogy néz ki, ha minden testrésze megvan ,vagy kell-e nekifogszabályzó, esetleg te a szőkéket szereted, de ő meg barna...stb.Ha ad magára és a személyiségével nincs gond, akkor miéert ne lehetne elfogadni?
Ameddig az ember magát nem teszi rendbe, addig úgysem fog senki megfelelni neki.Mindig másra fogja kenni, hogy most miért nincs párja.
Tudom, ez a szomorú igaság, és le is fogtok osztani, de nem írnám, ha nem így gondolnám.Amikor elfogadtam magam és nem álmaim hercegét hajkurásztam a mesében, egyből lett párom.Pont ott, és pont akkor amikor a legkisebb mértékben sem számítottam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!