Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokkal ismerkedni csak a baráti körből lehet? Pontosabban a lányok az ismeretleneket egyből elutasítják?
Szerintem éppen ellenkezőleg!
Én például a fiú barátaim közül nem is választanék. Ugyanis ha kialakulhatott volna vonzalom, akkor ez már megtörtént volna mielőtt barátok lettünk (kivétel persze ha óvodás kori kapcsolatoknál).
Így a válaszom az, hogy ismerkedj ismeretlen lányokkal inkább. Csak ne légy túlságosan rámenős és nem rontasz el semmit!
23L
Én idegenekkel nem ismerkedek, kell az, hogy valamelyik barátomon, családtagon, évfolyamon keresztül ismerjem meg.
Nem is értem, hogy gondolják a férfiak, hogy odajönnek és előadják a nagy szöveget és azt várják, hogy beléjük szeretek. Nem is ismerem őket, könyörgöm, mit szeressek rajtuk? A betanult csajozós dumát, amit otthon a tükör előtt gyakorolnak tini koruk óta?
A hétköznapokban szeretek megismerni valakit, amikor nem adja elő magát, nem játssza el a macsót, hanem valójában olyan, amilyen. Ha úgy is tetszik, akkor összejövünk.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!