Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehetne NORMÁLIS lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne NORMÁLIS lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

19 éves leszek nemsokára, eddig nem volt még egy kapcsolatom se! Úgy voltam vele, hogy jó, fiatal vagyok még, ráérek. De kezdem azt érezni, hogy "megöregedtem".

Nem vagyok átlagos: nincs rózsaszín órám, nem hordok tornacipőt, nincs fültágítóm, nem cigizek stb. Ez a baj?

kb. ilyen a megjelenésem:

[link]

F/Győr

2012. jan. 9. 22:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
nem itt.
2012. jan. 9. 22:42
 2/26 anonim ***** válasza:
nem itt...amúgy győrben elég ha kimész a városba, rengeteg csajszi mászkál. esetleg ott a vertigo, vagy a mamma mia.
2012. jan. 9. 22:43
 3/26 anonim ***** válasza:
:D
2012. jan. 9. 22:46
 4/26 A kérdező kommentje:

Ok, megyek a belvárosba, jön velem szembe "álmaim nője" :D

1.: Milyen indokkal menjek oda hozzá?

2.: Mi van, ha van valakije?

5/26 anonim ***** válasza:

Normális lányok lokalizálása folyamatban

Északi szélesség: 53,498970 fok

Keletei hosszúság: 78,043604 fok

6/26 anonim ***** válasza:
a sörminátor újra él:D
2012. jan. 9. 22:47
 7/26 anonim ***** válasza:
járj ki szórakozni a haverokkal, ismerkedj, és aki megtetszik, csapd neki a szelet.
2012. jan. 9. 22:48
 8/26 anonim ***** válasza:
odamész azt mondod hallottad hogy elfingotta magát, ha van valakije keresed a következő alanyt XD
2012. jan. 9. 22:49
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vagyok átlagos: nincs rózsaszín órám, nem hordok tornacipőt, nincs fültágítóm, nem cigizek stb."

Óóó te jó ég! Még jó, hogy nem ilyen vagy, mert ezektől hányok! Végre egy fiatal srác, aki nem olvad bele a média által nyomatott gusztustalan, elnőiesedő férfidivat képébe. Legyél nagyon büszke rá, hogy nem ilyen vagy és van saját stílusod!

Egyébként pedig a belinkelt képen lévő pasas igen jól néz ki! Szóval nincs okod arra, hogy önbizalom hiányos legyél. Akár az utcán is leszólíthatsz valakit, ha megtetszik, nem veszíthetsz semmit. Legfeljebb azt mondja, hogy foglalt, emberek ezreivel történik ez meg napi szinten, mégsem adják fel és előbb vagy utóbb megtalálja mindenki a párját.

Légy magabiztos és menni fog, sok sikert!

30/N

2012. jan. 9. 22:50
 10/26 anonim ***** válasza:

Most őszintén:

sportolással, hobbival, zenéléssel, koncerten, baráti társaságban (kérdezd meg egy haverodat, hogy a barátnőjének nincs-e szingli ismerőse), suliban.

2012. jan. 9. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!