Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne NORMÁLIS lányokkal ismerkedni?
19 éves leszek nemsokára, eddig nem volt még egy kapcsolatom se! Úgy voltam vele, hogy jó, fiatal vagyok még, ráérek. De kezdem azt érezni, hogy "megöregedtem".
Nem vagyok átlagos: nincs rózsaszín órám, nem hordok tornacipőt, nincs fültágítóm, nem cigizek stb. Ez a baj?
kb. ilyen a megjelenésem:
F/Győr
Na tessék, máris itt van valaki, aki esetleg jó jelölt lehet :-)
30/N
Kiábrándító leszek... konkrét hely nincs.Ugyan ez(volt) a problémám, csak én épp normális pasikat kerestem.
Baráti körből nem célszerű ismerkedni, de még mindig ez a legjobb megoldás, ha nem zsákbamacskát szeretne az ember.Így legalább tudja mire számíthat.
Meg mindenkinek mást jelent a normális.Sajna az első pár találkozón túl kell esni ahhoz, hogy messzebbmenő következtetéseket tudj levonni.Azt vallom: próba szerencse:) Meg kell adni az esélyt mindenkinek ( persze csak ismerkedési szinten), bátornak lenni és ha valaki megtetszik kezdeményezni.Az már igazán részletkérdés épp hol botlasz bele.
Utolsó, meg kell adni az esélyt mindenkinek? Ne mondd, h te egy bűn ronda, alacsony srácnak is megadod az esélyt, mert az ki van zárva!
Egyébként bárhol lehet normális lányokkal ismerkedni, de csak akkor jönnek össze veled, ha jól nézel ki.
A válaszíró 62%-ban hasznos válaszokat ad.
Az összes hozzászólásodnak ez a lényege. Ezt szajkózod, mert ez azt jelenti, hogy nem te vagy a problémás, hanem a szemét nők, akiknek csak a külső számít, ezért nincs barátnőd.ű
Mert ezt akarod látni. Amikor szingli voltam, én csak boldog párokat láttam, meg nálam rosszabb nőke pasival, meg rossz pasikat jó nőkkel stb. A lényeg, hogy ez csak megerősített abban, hogy nekem nem lesz párom, mert még az előnytelen kinézetű fiúknak is szép barátnőik vannak, én meg bezzeg nem kellek senkinek.
Ehhez képest lett.
Ez nem így van, elég sok magányos lányt ismerek.
Arra próbáltam kilyukadni, hogy mivel annyira benne vagy abban, hogy te csúnya vagy, csak azt látod(veszed észre), ami ezt megerősíti.
Lehet, hogy sokan a külsőd miatt utasítanak el, de amiért nem kapsz esélyt, az túlmutat ezen.
A barátom szerint szép vagyok, érdekes, úgy tűnik ezt 20 éves koromig senki nem vette észre(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!