Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit vegyek el az első randira,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek el az első randira, ha egy nálam jóval idősebb pasival találkozom?

Figyelt kérdés

Először randizok ennyivel idősebb pasival és gőzöm nincs, mit kellene felvennem. Nem esti program lesz, hanem csak délután találkozunk.

Lovaglócsizma kilőve? Farmer? Nem szoktam gyakran magassarkút hordani, van egy magassarkú bokacsizmám, esetleg az? Hasonló korú srác esetében felvenném a lovaglócsizmám, de most nem hiszem hogy az lenne a jó választás.

Szóval szerintetek?

ÉS még van egy kérdésem... a randizás eddig távol állt tőlem, mert az exeimmel eddig csak hopp összejöttünk, a randizás kimaradt... szóval azt hiszem az első komoly randim is most lesz.

És emiatt nem tudom, hogy ha például ő azt javasolja, hogy üljünk be valahova inni valamit, akkor utasítsam vissza, hogy inkább sétáljunk vagy fogadjam el? számomra a fizetés kérdése mindig kínos... nem tudom miért. és ha ezt javasolja, akkor az magától értetődő, hogy meg is hív, vagy én akarjam a magam részét fizetni? szerintetek ez hogy nem jön ki kínosan? vagy evidens hogy első randim meghív a srác?

és még egy dolog... a korkülönbség elég sok, és nem tudom így milyen témákkal jöjjek elő. nem okoz gondot fiúkkal elbeszélgetni, de ennyivel idősebb pasival még kötetlenül nem beszélgettem. úgy értem nyilván a tanáraimmal igen, de szakmai dolgokról. milyen témákat kerüljek? milyen témák illendőek? például szerintem tőle nem is tudom megkérdezni hogy milyen zenét szeret, amit egy hasonló korú sráctól simán megkérdeznék! de valahogy tőle nem merem...

légyszi minden "gondomra" reagáljatok, mert most össze vagyok kissé zavarodva, lehet le is mondom, mert félek, hogy idiótát csinálok magamból.

én 21 vagyok és 34...

2012. jan. 8. 10:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam én rosszra, a szex jó. De nekünk nagyon jó közös programjaink voltak és vannak ma is. Szóval lehetnek azonosak, közel azonosak az igények ekkora korkülönbségnél is.
2012. jan. 8. 13:52
 22/25 kovpet ***** válasza:
Kinga79: gonosz vagy, sztorielvonási tüneteim lesznek még a végén :)
2012. jan. 8. 14:00
 23/25 anonim ***** válasza:
esőkabátot
2012. jan. 8. 14:03
 24/25 A kérdező kommentje:
én sem rosszra gondoltam, hanem arra, mint a Kinga:) de azt gondolom, hogy nem fog velem lejönni a dizsibe szerda éjjel... :)
2012. jan. 8. 14:12
 25/25 anonim ***** válasza:

Azt hittem, ennél nagyobb a korkülönbség. :D Hogy ment a randi?

Kár, hogy nem találtam meg korábban a kérdést. Nekem is volt dolgom idősebb férfival, és imádtam, hogy mennyire figyelmes, udvarias, kedves. A lényeg, hogy add önmagad, tudom, hogy elcsépelt, de beválik. Ne próbálj másnak látszani, mint ami vagy. Nem tudod örökké a szerepet játszani, előbb utóbb úgyis kiderül, hogy az nem te vagy, ráadásul azért hívott el randira, mert tetszel neki úgy, ahogy vagy. A téma, ha egy hullámhosszon vagytok majd jön magától. A gyerekeiről is kérdezz nyugodtan, minden szülő büszke a gyerekére :)

2012. jún. 9. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!