Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek el az első randira, ha egy nálam jóval idősebb pasival találkozom?
Először randizok ennyivel idősebb pasival és gőzöm nincs, mit kellene felvennem. Nem esti program lesz, hanem csak délután találkozunk.
Lovaglócsizma kilőve? Farmer? Nem szoktam gyakran magassarkút hordani, van egy magassarkú bokacsizmám, esetleg az? Hasonló korú srác esetében felvenném a lovaglócsizmám, de most nem hiszem hogy az lenne a jó választás.
Szóval szerintetek?
ÉS még van egy kérdésem... a randizás eddig távol állt tőlem, mert az exeimmel eddig csak hopp összejöttünk, a randizás kimaradt... szóval azt hiszem az első komoly randim is most lesz.
És emiatt nem tudom, hogy ha például ő azt javasolja, hogy üljünk be valahova inni valamit, akkor utasítsam vissza, hogy inkább sétáljunk vagy fogadjam el? számomra a fizetés kérdése mindig kínos... nem tudom miért. és ha ezt javasolja, akkor az magától értetődő, hogy meg is hív, vagy én akarjam a magam részét fizetni? szerintetek ez hogy nem jön ki kínosan? vagy evidens hogy első randim meghív a srác?
és még egy dolog... a korkülönbség elég sok, és nem tudom így milyen témákkal jöjjek elő. nem okoz gondot fiúkkal elbeszélgetni, de ennyivel idősebb pasival még kötetlenül nem beszélgettem. úgy értem nyilván a tanáraimmal igen, de szakmai dolgokról. milyen témákat kerüljek? milyen témák illendőek? például szerintem tőle nem is tudom megkérdezni hogy milyen zenét szeret, amit egy hasonló korú sráctól simán megkérdeznék! de valahogy tőle nem merem...
légyszi minden "gondomra" reagáljatok, mert most össze vagyok kissé zavarodva, lehet le is mondom, mert félek, hogy idiótát csinálok magamból.
én 21 vagyok és 34...
jaj félreértesz kedves utolsó. nem azt írtam, hogy idős!! hanem hogy idősebb nálam kicsit több évvel mint a "megszokott". én is idősebb vagyok egy 15 évesnél, de nem vagyok idős. akkor hogyan fejezzem ki? :D
hogy felnőtt nő vagyok... ezzel vitatkoznék, szerintem még nincs teljesen benőve a fejem, de nem mondanám magam tininek sem már. félúton :)
szexis ... utálom ezt a szót. úgy érzem kissé szélsőségesen fogalmaztál azzal hogy a szexist és az apácát egy mondatban említetted. van azaz aranyközép út mondás, szerintem én ezt képviselem, nem is akarok és nem is tudok kivetkőzni önmagamból.
amúgy én szeretem a hideget, engem nem zavarna a séta, de mindegy nyilván alkalmazkodom :D
nem szeretem irányítani a beszélgetést, de eddigi kapcsolatomban én voltam a beszédesebb, pedig alapvetően én sem vagyok egy nagypofájú... remélem ő más lesz.
ma 11:51 vagyok
Nem fogalmaztam szélsőségesen. A szexis nem minden esetben jelenti azt, hogy fenékközépig érő kisnadrágban, neccharisnyával+harisnyatartóval jelensz meg. :D:D:D
de ha sokkal visszafogottabban jelensz meg mit amilyet korábban látott tőled veheti üzenetnek is: "Ne reménykedj, jóbarát..." S a szexis szót helyettesítheted a "vonzó" kifejezéssel is ha gondolod. :D
S ha visszaolvasol észreveszed, hogy mindenki - köztük én is - azt javasoltam, hogy legyél olyan amilyen stílust "te képviselsz". Te írtad így az előbb, felesleges volt az orrom alá dörgölni, mert ezt mondtam én is.
De azért arra készülj, hogy annak férfinak elképzelhető másabb igényei lesznek mint az eddig tejfeles szájú barátaidnak. :D
11:51
Lehet, hogy mások lesznek az igényei, de esetleg hosszabb távon és nem azonnal akarja az ágyba dönteni. Ha így lenne, akkor pont az nincs meg benne, ami a harmincasok erénye, a türelem, az odafigyelés. Bár én 21 évesen pont ezt akartam a pasiktól :))) Szóval a fene tudja. A fő, hogy ami történik, az mindkettőjüknek megfeleljen.
a "másabb" igényeire egyelőre nem akarok gondolni, mivel még az sem biztos, hogy lesz valami.
érdekesebb lesz mint egy "tejfeles szájúval" találkozni de ha nem lesz semmi legalább lesz valami tapasztalatom már.
utolsó válaszoló remélem igazad lesz ebben :)
Nem fogalmaztam szélsőségesen. A szexis nem minden esetben jelenti azt, hogy fenékközépig érő kisnadrágban, neccharisnyával+harisnyatartóval jelensz meg. :D:D:D
de ha sokkal visszafogottabban jelensz meg mit amilyet korábban látott tőled veheti üzenetnek is: "Ne reménykedj, jóbarát..." S a szexis szót helyettesítheted a "vonzó" kifejezéssel is ha gondolod. :D
S ha visszaolvasol észreveszed, hogy mindenki - köztük én is - azt javasoltam, hogy legyél olyan amilyen stílust "te képviselsz". Te írtad így az előbb, felesleges volt az orrom alá dörgölni, mert ezt mondtam én is.
De azért arra készülj, hogy annak férfinak elképzelhető másabb igényei lesznek mint az eddig tejfeles szájú barátaidnak. :D
Kedves Kérdező!
Írtam egy privit. Mivel nekem több ilyen estem is volt anno, szívesen segítek, de nem itt, csak privátban. Nem kell a sok csökkent agyúnak csámcsogni rajtunk.
Már hogy a viharba' ne kéne csámcsogni? :)
Jöhet a szaftos sztori! :)
Kedves Kovpet!
A zaftos sztori itt elmarad. Pedig elég zaftos volt. :)))
Talán annyit, hogy egy boldog házasság lett belőle.
ma 11:51 vagyok ismét
A másabb igényeknél nem a szexre gondoltam... Tudjátok: rossz az aki rosszra gondol. Még ha "az" amire ti gondoltok nem is rossz, de mégis nektek fordult meg a fejetekben az én mondatomra.
Én arra céloztam, hogy másabb szabadidős programok, másabb napi időbeosztás, másabb szórakozóhely igények, másabb szállás igények egy otthonról való kimozdulásnál, másabb hobbi stb.stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!