Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kell hazudni, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell hazudni, ha valaki kapcsolatot akar? Miért várják hogy bízzak bennük, ha örökké ferdítenek?

Figyelt kérdés

Nyitott, bulizós vagyok szeretek ismerkedni, viszont utálom hogy sokan összevissza kamuznak.

Írnak a neten pl. közösségi oldalra, hogy megismernélek blabla...és egészen mást állítanak magukról, mint ami az igazság.

Pl. volt olyan srác, aki képen direkt eltakarta a fülét hogy ne látszon a cimpatágítója...jó, engem nem zavart volna, de mikor találkoztunk, úgyis kiderült...

aztán volt olyan, akivel 3 hónapon át ismerkedtem, ő volt az aki nem sürgette a dolgokat. ki is derült hogy azért mert sittes. azt hitte, majd sosem tudom meg?

...aztán olyan, aki azt mondta hogy rendszeresen kondizik - találkoztunk, nyár volt, és láttam a karján hogy tömény zsír ... ő is azt hitte, nem látszik, vagy mi?

...meg olyan is csomószór előfordult hogy jött a szép rajtad ez-az dumával, meghívott randira és másoktól tudtam meg hogy van barátnője -.-

annyira bosszant. én sem mondom hogy 150 centi vagyok, ha igazából 170, vagy hogy C-s a mellméretem, mikor csak B-s.

Ha valaki komoly kapcsolatot akar, hogy vár el a másiktól őszinteséget, ha ő folyton vetít?

Ha meg szexet akar, miért nem azzal kezdi?

Sokkal vonzóbb egy hibátlan, de nyílt ember, mint egy olyan, aki látszólag mindenben szuper, aztán sorra derülnek ki róla a gázos dolgok...

21/L

2012. jan. 7. 22:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Van egy bizonyos réteg, aki ezt csinálja. Te -- láthatólag -- csak őket veszed észre.
2012. jan. 7. 22:58
 2/3 A kérdező kommentje:
* jah, bocs, Hibás ember, aki őszinte, mint hibátlannak tűnő, aki nem
2012. jan. 7. 22:58
 3/3 anonim ***** válasza:
A fene tudja, őszinte vagyok, nem hazudozok. Nem is kellek senkinek, lehet változtatnom kellene, h el tudjam adni magamat.
2012. jan. 8. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!