Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom rávenni, hogy mégis akarjon kapcsolatot?
elkezdtem beszélgetni egy lánnyal, eleinte nagyon viszafogott volt még puszit se küldött amikor elköszöntünk, majd egyre jobban eltudtunk beszélgetni és már ő is küldött puszit nekem elköszönéskor, majd mégtöbbet beszéltünk és egyre jobban kezdett érdekelni és megkérdeztem lenne e kedve sétálni velem, azt mondta, hogy persze, hogy lenne. Aztán sms-ezni is elkezdtünk üzenetet írt nekem azért mert pont rám gondol és azt kérte álmodjak vele, majd küldtem neki szívecskét eleinte ezt se akarta ő viszonozni csak ha én küldtem de idővel már ő küldte nekem a sziveket és már nagyon vártuk,hogy találkozhassunk egymással.
Bár kicsitelhúzódott mert úgy rá 1hónapra tudtunk találkozni, amikor találkoztunk a karjaimba ugrott és nagy ölelést kaptam, és nagyon jó volt a nap, még rántottát is csinált nekem,
a végén volt a baj mert, hogy elkövettem azt a hibát, hogy megkérdeztem tőle, hogy járna e velem, és nagyon megbántam, hogy megkérdeztem tőle csak beparáztam, hogy megin ennyit kell majd várni, hogy találkozhassunk,
majd másnap azt mondta, hogy megijedt, és arra jött rá, hogy nem akar párkapcsolatot.
Kapott tőlem egy szivecskés medál amit félbe kell törni és nyakláncra akasztani, majd szilveszter este felhívott, hogy hordja a nyakláncot és ő azért nem akar kapcsolatot mert fél, hogy megcsalna de fontos vagyok a számára és nagyon kedves volt velem.
De ha ráírok mintha idegen lennék neki úgy beszél velem.
ha tudtok segíteni valamiben megköszönném.
Nemtudom, mert ő fenn van ilyen párkereső oldalakon, és amikor mondtam neki, hogy majd megszeretgetem akkor azt mondta, hogy "már rááfér *.*"
a profiljához az van írva, hogy csak arra vágyik, hogy valaki szeresse.
és most nemtudom,hogy mit is gondoljak.
Az első találkozáson kérdeztem meg tőle.
És szerintem ez volt a baj.
Ő azt mondta várna vele még picit találkozzunk még párszor.
szerintem túl gyors volt neki..lehet hogy nem tudja ő sem eldönteni mit akar..
én is voltam olyan helyzetbe: se veled se nélküled.. :)
adj neki időt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!