Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nálunk az egyetemen miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálunk az egyetemen miért ilyenek a lányok nagy része? Vagy csak én jelentkeztem rossz koliba és rossz egyetemre és máshol jobbak, rendesebbek a lányok?

Figyelt kérdés
Az itteni lámyok elvárják, hogy egy pasi nézzen úgy ki mint Brad Pitt vagy Tom Cruise, belül meg legyen dolgos, főzzön, mosson, takarítson helyettetek és havi legalább 200-250 nettót cipeljen haza. A legtöbb lány ilyen, legalábbis nálunk a koliban ilyenek a lányok. Mind egytől egyig nem akar főzni, vasalni, mosni meg semmit sem, mert azt tervezik, hogy lesz xy év múlva saját szakácsuk, kertészük stb. Aztán ez csak kb 100 ilyen nagyszájú lányból csak 1-2 nek jön össze, mert a pasija dúsgazdag. A többi meg sírni fog, hogy miért ilyen szemét az élet, hogy nekem nincs saját kiskastélyom, szolganépem stb. Holott semmit sem tettek az ügy érdekében, csak várták a sült galambot. Az a szomorú, hogy az ilyen lányok száma napról napra növekszik, akik így gondolkoznak. a rendes lányok meg napról napra fogynak. Aki rendes, annak is belebeszéli a környezete, meg a többi nagyravágyó kis ribi barátnők, hogy te is legyél ilyen, és sokan ilyenek is lesznek a nyomás hatására. Legalábbis egyetemeken ezt tapasztalom.(2 egyetemen a legtöbb lánynál más ismerősök elmondása alapján, emg az én tapasztalatom szerint is). Tisztelet a kivételnek, mely kihalófélben van.
2012. jan. 7. 20:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
BME-s csaj vagyok, és normális :D
2012. jan. 7. 22:33
 22/23 anonim ***** válasza:

Sajnos, nagy általánosságban ez van.

De csak általánosságban,ahogy írtad, igen is van kivétel, csak nem tudom miért, de nehéz észrevennetek nektek is fiúknak, mert a normálisabbak ugyanúgy élik a kis életüket. Ez tényleg egy jó kérdés, hogy vannak normálisak még, de hogy találják így meg egymást?

Hinni kell a sorsban is, feladni sem szabad, az élet ilyen. Én személy szerint még ebben hiszek.

2012. jan. 7. 23:17
 23/23 Napkiraly ***** válasza:
Azt hiszem én is erre az egyetemre jártam, kérdező :) Normális nőt találni nem egyszerű, ezeknek se egyetemre kéne járni hanem dubajozni. Mindegy mert ahogy szűkül a világgazdaság pár év múlva ezek a szart is kinyalják majd a seggedből egy karéj kenyérért
2012. jan. 8. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!