Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok legtöbbje miért nem tanul a rossz példából?
engem is ez rohadtul zavar...
én erkölcsi/vallási okokból megőriztem a szüzességem még mindig, várok az igazira, de mindenhol csak szarrákúrt ribancokat látok, akik meg sírnak hogy miért ilyenek a pasik...
Ez van, nem lehet már mit tenni. én feladtam.
Erre szoktam én azt mondani, hogy amelyik csaj rögtön fekszik, az ne csodálkozzon, ha otthagyják. Mellesleg teljesen egyetértek veled, én is ilyeneket látok, pedig én is lány vagyok.
Sok lány teszi a szépet, hogy "nem könnyen kapható", stb., aztán ha elmegy bulizni és megismerkedik egy számára jól kinéző sráccal, akár rögtön is fekszik.. de az ennyit is ér. Csak reménykedni lehet, hogy egyszer megkomolyodnak és észhez térnek az ilyenek.
Vannak normális lányok is, csak nagyon ritka. :)
19L
2. válaszoló!
Végre egy lány, aki ezt így látja és nem jön rögtön azzal, hogy a fiúk is ilyenek, meg nem jön rögtön karddal a torkomnak, hogy megvédje a saját nemét. Ezt tisztelem benned, hogy te is látod a hibákat a saját nemű társaidban. Csak az a baj, hogy elég kevesen vagytok ilyenek, a nők 90%-a aki ilyen kicsapongó, az most is valami KARÁCSONYI bulira készül éppen, ahol a letökösebb pasival fog ma este ágyba bújni.
G'sback!
Látom te is olyan vagy mint ezek a lányok, és te is ezt a stílust követed, ezeknek a lányoknak adsz igazat. Te is szereted a rövid, megdugós és otthagyós egy éjszakás kalandokat. Legalábbis a válaszod erre enged következtetni.
Könnyű mással ujjra mutogatni. Persze a srácok között is kevés a normális, saját tapasztalat, hogy általában csak a szexre mennek és ennyi, de így legalább kiegészíti egymást a két csoport(a srácok, akik csak a szexre mennek és azok a lányok, akiknek ez bejön és szinte azonnal fekszenek). Tudom, néha nehéz, de nem kell az ilyenekkel foglalkozni, a normálisak is megtalálják a megfelelő személyt, csak nem olyan hamar.. de türelem rózsát terem. :)
"A 2. válaszoló" :)
2 megoldás van. Vagy olyan leszel, mint a tahók, hidd el nem olyan nehéz, mint mondjuk buta tuskóként értelmesnek tűnni. Összeszedsz pl. 30-40-et (diákmunkával havi ennyit simán össze lehet), aztán azt lobogtatod mindenhol, hogy te mekkora pénzes menőcsávó vagy.
Másik lehetőség, hogy azt mondod a csajnak, amikor elkezd rimánkodni, hogy "bocs, de nem igazán érdekel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!