Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai lányok legtöbbje miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok legtöbbje miért nem tanul a rossz példából?

Figyelt kérdés
Elmennek a macsóval szobára, aztán hátha lesz belőle valami kapcsolat. Persze semmi sem lesz, a pasi elzavarja a csajt, kihasználja mint egy rongyot. a csaj eldönti, hogy többet ilyen nem történhet vele. Pár hét múlva összejön egy szuper kigyúrt tahóval, lefekszik vele, aztán megint úgy jár mitn először. Ezt még vagy 5-10 szer eljátssza és mindig felsül. Majd jön hozzám sírni, hogy milyen szemetek a pasik. Mondom én nem vagyok ilyen, itt vagyok a szemed előtt. Persze nemet mond, mert csak barátnak vagyok jó akinek lehet sírni. A körfolyamat folytatódik tovább vagy 30-35 éves korukig. Ja és ezt nem csak a tinenéves lányokra, hanem a 20-30 közöttiekre is értettem ugyanúgy, legalábbis a nagy részükre. Egyszerűen képtelen tanulni x esetből sem, a pénz és a külső úgy megszédíti őket, hogy a józan ítélőképességük elveszlik. Tudják agyban, hogy megint baj lesz, de a hormonok és a tudat alatti ezt mindig legyőzni, és megint bedőlnek a jó pasinak. Nekem már nagyon kiábrándító ez.
2011. dec. 26. 13:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

engem is ez rohadtul zavar...

én erkölcsi/vallási okokból megőriztem a szüzességem még mindig, várok az igazira, de mindenhol csak szarrákúrt ribancokat látok, akik meg sírnak hogy miért ilyenek a pasik...

Ez van, nem lehet már mit tenni. én feladtam.

2011. dec. 26. 13:56
 2/25 anonim ***** válasza:
90%

Erre szoktam én azt mondani, hogy amelyik csaj rögtön fekszik, az ne csodálkozzon, ha otthagyják. Mellesleg teljesen egyetértek veled, én is ilyeneket látok, pedig én is lány vagyok.

Sok lány teszi a szépet, hogy "nem könnyen kapható", stb., aztán ha elmegy bulizni és megismerkedik egy számára jól kinéző sráccal, akár rögtön is fekszik.. de az ennyit is ér. Csak reménykedni lehet, hogy egyszer megkomolyodnak és észhez térnek az ilyenek.

Vannak normális lányok is, csak nagyon ritka. :)

19L

2011. dec. 26. 13:57
 3/25 A kérdező kommentje:
Kezdem már én is feladni. Már próbálkoztam hittanos lányoknál is, akiknek egy kicsit is elfogadhatóbb a külsejük a számomra(sok közöttük rendkívül ronda), de a helyzet dettó ugyanez. Mindegy, hogy Isten szolgái-e vagy sem, ugyanezt csinálják. Pedig azoknak el kellene ezt a fajta életstílust ítélni. Állítom, hogy az apácák a zárdákban is macsó kigyúrt pasikra maszturbálnak esténként titokban.
2011. dec. 26. 14:00
 4/25 anonim ***** válasza:
Az lenne a tanulás a rossz példából, hogy összejönnek olyannal aki nem tetszik nekik? Legalább hosszú legyen ha már sz@r?
2011. dec. 26. 14:02
 5/25 A kérdező kommentje:

2. válaszoló!

Végre egy lány, aki ezt így látja és nem jön rögtön azzal, hogy a fiúk is ilyenek, meg nem jön rögtön karddal a torkomnak, hogy megvédje a saját nemét. Ezt tisztelem benned, hogy te is látod a hibákat a saját nemű társaidban. Csak az a baj, hogy elég kevesen vagytok ilyenek, a nők 90%-a aki ilyen kicsapongó, az most is valami KARÁCSONYI bulira készül éppen, ahol a letökösebb pasival fog ma este ágyba bújni.

2011. dec. 26. 14:03
 6/25 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondom, hogy olyannak jöjjenek össze aki absolút nem tetszik neki, hanem olyannal aki egy kicsit is vonzó, szimpatikus a számukra. Ne csak az űrpasi kinézetű alfamacsókkal. ezt szerintem nem olyan nagy kérés a másik nem felé. De sajnos egyedül maradtam, mert a nők ezt túl nagy kérésnek veszik.
2011. dec. 26. 14:05
 7/25 anonim ***** válasza:
nem is a hittanos lányok a lényeg, meg az apácák. Lehet valaki vallás nélkül is egyszerűen rendes, erkölcsös lány. Csak az ilyenekkel meg az a baj, hogy vagy baromi rondák, vagy ha szépek, akkor mindenkiről azt hiszik hogy csak le akar velük feküdni, és csak kihasználja őket, ezért hiába próbálok közeledni, vagy elmenekülnek sírva, vagy automatikusan a barátzónába kerülök. De leszarom, egyszer biztos lesz valakim, akivel szeretni fogjuk egymást. ezt kívánom neked is. (első voltam)
2011. dec. 26. 14:05
 8/25 A kérdező kommentje:

G'sback!

Látom te is olyan vagy mint ezek a lányok, és te is ezt a stílust követed, ezeknek a lányoknak adsz igazat. Te is szereted a rövid, megdugós és otthagyós egy éjszakás kalandokat. Legalábbis a válaszod erre enged következtetni.

2011. dec. 26. 14:08
 9/25 anonim ***** válasza:

Könnyű mással ujjra mutogatni. Persze a srácok között is kevés a normális, saját tapasztalat, hogy általában csak a szexre mennek és ennyi, de így legalább kiegészíti egymást a két csoport(a srácok, akik csak a szexre mennek és azok a lányok, akiknek ez bejön és szinte azonnal fekszenek). Tudom, néha nehéz, de nem kell az ilyenekkel foglalkozni, a normálisak is megtalálják a megfelelő személyt, csak nem olyan hamar.. de türelem rózsát terem. :)

"A 2. válaszoló" :)

2011. dec. 26. 14:10
 10/25 anonim ***** válasza:

2 megoldás van. Vagy olyan leszel, mint a tahók, hidd el nem olyan nehéz, mint mondjuk buta tuskóként értelmesnek tűnni. Összeszedsz pl. 30-40-et (diákmunkával havi ennyit simán össze lehet), aztán azt lobogtatod mindenhol, hogy te mekkora pénzes menőcsávó vagy.

Másik lehetőség, hogy azt mondod a csajnak, amikor elkezd rimánkodni, hogy "bocs, de nem igazán érdekel".

2011. dec. 26. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!