Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai lányok legtöbbje miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok legtöbbje miért nem tanul a rossz példából?

Figyelt kérdés
Elmennek a macsóval szobára, aztán hátha lesz belőle valami kapcsolat. Persze semmi sem lesz, a pasi elzavarja a csajt, kihasználja mint egy rongyot. a csaj eldönti, hogy többet ilyen nem történhet vele. Pár hét múlva összejön egy szuper kigyúrt tahóval, lefekszik vele, aztán megint úgy jár mitn először. Ezt még vagy 5-10 szer eljátssza és mindig felsül. Majd jön hozzám sírni, hogy milyen szemetek a pasik. Mondom én nem vagyok ilyen, itt vagyok a szemed előtt. Persze nemet mond, mert csak barátnak vagyok jó akinek lehet sírni. A körfolyamat folytatódik tovább vagy 30-35 éves korukig. Ja és ezt nem csak a tinenéves lányokra, hanem a 20-30 közöttiekre is értettem ugyanúgy, legalábbis a nagy részükre. Egyszerűen képtelen tanulni x esetből sem, a pénz és a külső úgy megszédíti őket, hogy a józan ítélőképességük elveszlik. Tudják agyban, hogy megint baj lesz, de a hormonok és a tudat alatti ezt mindig legyőzni, és megint bedőlnek a jó pasinak. Nekem már nagyon kiábrándító ez.
2011. dec. 26. 13:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem csak a női fejekben van káosz, hanem alapvetően az emberi fejekben, az értékrendek teljesen felborultak. Igen, ez egy sz*r, szemét világ, ellenben mit tudsz csinálni? Tudsz ellene tenni valamit? Hát nem. Meg kell tanulnod a téged ért ingereket a helyén kezelni, és bizonyos hatásokat megfelelően hárítani.

Mindig ezt hallom, hogy a mai lányok így, a mai lányok úgy... Akkor visszakérdezek: És a mai fiúk? Mindegyik sír, hogy neki normális lány kell, ellenben csak rávigyorog egy fapados playmate, rögtön megy is a kis farkincája után, szóval megszólalt kb. a gödörből a lyuk... Ezért mondom, hogy alapvetően az emberi fejekben van gond.

Tudod, csak az okosabbja tanul a rossz példából, az emberi agy és psziché egyik nagy problémája, hogy kizárólag a saját kárán tanul, akkor is sokadszorra. Ahhoz, hogy ez ne történjen meg, nagyon nagy önkontroll és fegyelem kell, a tudatosságról és a realitásérzékről nem is beszélek. És hidd el, én, aki így élek, nem vagyok jobban megbecsülve, mint azok, akik befekszenek mindenki alá. Logikailag megéri? Nem. De ez van.

2011. dec. 26. 16:41
 22/25 anonim ***** válasza:

igazad van, de nem mész vele semmire se! a nők úgysem fogják elismerni, kár ezen törnöd magad...

mindenki azt kapja amit megérdemel! majd amikor 35 évesen arra ébrednek, hogy egy iszákos szar mellett kelnek fel aki néha elpi*csázza őket a gyerekekre pedig szarik, akkor majd örülhetnek a nagy macsónak, mert tökös egy fa*szi.

szarjál bele, az már az ő bajuk!

2011. dec. 26. 16:46
 23/25 anonim ***** válasza:
A mai világban a csajok többsége a p*nája után megy a srácok meg a farkuk után. Úgy vannak vele, hogy fiatalok, miért ne most kell élni alapon. Aztán a macsó otthagyja őket retekbe, azért csinálja, mert megteheti, mert x csaj vár még rá, aki csak úgy lazán odadobja magát neki. Az meg hogy utána neked sírja ki magát, (ahogy a kérdező mondja), azt nem szabad hagyni. Vonuljon el azt bőgjön egyedül, ne fárassza a másikat a saját maga baromsága miatt. Ez olyan, hogy elmész az iskolába és útközben megvernek, biztos sajnálni fognak meg együtt éreznek veled. Másnap is ugyanazon az úton mész megint megvernek, ismét jön a sajnálkozás meg a megdöbbenés, stb. Ha harmadnap is ugyanazon az úton mész és megvernek, akkor ne csodálkozz, ha azt mondják, hogy ha ilyen hülye vagy, akkor meg is érdemled.
2011. dec. 26. 20:47
 24/25 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ezek a lányok a hibába nem 3 szor esnek bele, hanem több mint 10 szer. és abból sem tanulnak.
2011. dec. 26. 20:50
 25/25 anonim ***** válasza:
Ezért írtam, hogy csak a p*nájuk után mennek. Ilyenkor kéne olyan „dolgoknak” működnie, hogy büszkeség, tartás, hogy nem lesz ismét csak egy lyuk, amit megtömnek és lefordulnak róla. Ezt a vágy fölé kéne helyezni, mert nem vagyunk állatok, tudunk gondolkodni, következtetni. Akinek meg erre van „igénye”, mert ezt szebb szóval nem lehet kifejezni, az meg szívjon.
2011. dec. 27. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!