Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok legtöbbje miért nem tanul a rossz
példából?
Figyelt kérdés
Elmennek a macsóval szobára, aztán hátha lesz belőle valami kapcsolat. Persze semmi sem lesz, a pasi elzavarja a csajt, kihasználja mint egy rongyot. a csaj eldönti, hogy többet ilyen nem történhet vele. Pár hét múlva összejön egy szuper kigyúrt tahóval, lefekszik vele, aztán megint úgy jár mitn először. Ezt még vagy 5-10 szer eljátssza és mindig felsül. Majd jön hozzám sírni, hogy milyen szemetek a pasik. Mondom én nem vagyok ilyen, itt vagyok a szemed előtt. Persze nemet mond, mert csak barátnak vagyok jó akinek lehet sírni. A körfolyamat folytatódik tovább vagy 30-35 éves korukig. Ja és ezt nem csak a tinenéves lányokra, hanem a 20-30 közöttiekre is értettem ugyanúgy, legalábbis a nagy részükre. Egyszerűen képtelen tanulni x esetből sem, a pénz és a külső úgy megszédíti őket, hogy a józan ítélőképességük elveszlik. Tudják agyban, hogy megint baj lesz, de a hormonok és a tudat alatti ezt mindig legyőzni, és megint bedőlnek a jó pasinak. Nekem már nagyon kiábrándító ez.
Még egy észrevétel: a vallásos iskolákban sokkal több az ilyen lány, talán éppen azért, mert ezt nem lenne szabad csinálniuk, de mint tudjuk, a tiltott gyümölcs mindig édesebb.
2011. dec. 26. 14:11
12/25 A kérdező kommentje:
Van nálunk egy papnő, már a könyék összes jó őasijával összefeküdt. Aztán meg vasárnaponként az erkölcsösségről beszél. Hol itt az igazság?
2011. dec. 26. 14:14
13/25 anonim válasza:
Pfff, mondhatom ez hiteles. :S
A legkönnyebb, ha ezen nem húzod fel magad, mert sajnos ez a helyzet az utóbbi évek során csak romlott.
2011. dec. 26. 14:15
14/25 Mi közöd Tőle válasza:
Erkölcsi és vallási okokból megőrzött szüzesség? Mi a mélyebb indíttatás? Hiszel benne, hogy van túlvilág, és majd kiváltságosabb leszel ott, ha itt erkölcsösen élsz? Ha ez az ok, akkor egy nagy marha vagy kedves kérdező. Ha pedig nem vagy egy jól kinéző csóka, akkor pedig dolgozz azon, hogy jobban nézzél ki. Szálljanak le a golyóid és dolgozz azon, hogy tudsz a legtöbb bigét megfektetni.
Legvégső esetben pedig próbálkozz a hittanos fiúkkal...
2011. dec. 26. 14:27
15/25 anonim válasza:
Mert nem az agyuk vezeti oket (velunk ellentetben), hanem "az erzelmeik", amugy meg nem az egesz olyan gonosz mint ahogy te leirod, nem kell altalanositani! Csajozaskor probalj az erzelmeikre hatni nem az agyukra. Azert maradsz a baratzonaba mert az agyukat megnyered ugyan, de nem vagy eleg vonzo nekik. Ez egy jatek, nagyon sokat kell hozza tanulni, hogy jol jatszhasd s ezen a helyzeten valtoztatni nem lehet, vagy elfogadod, vagy itt sirankozol...s az utobbi nem vezet sehova. Remelem segitettem.
2011. dec. 26. 15:16
16/25 anonim válasza:
Mert csak a külső meg a pénz számít nekik, az nem érdekli őket, h kedves meg rendes legyél. Nem akarnak boldogok lenni, csak villogni akarnak, h nekik milyen jóképű pasijuk van.
2011. dec. 26. 15:23
17/25 A kérdező kommentje:
De mi jó abban nekik, hogy a pasijukkal villogjanak mint egy kirakat bábuval? Nam arra kellene törekedni, hogy otthon kettesben jól megértsék egymást, jól kijöjjenek? A barátok véleményét meg sutba dobni ilyenkor?
2011. dec. 26. 15:29
18/25 anonim válasza:
Ezt tőlük kérdezd. Pontosabban tőlük is hiába kérdezed, mert váltig tagadják.
2011. dec. 26. 15:56
19/25 anonim válasza:
Az jó benne nekik, hogy a nők között sokkalta nagyobb a rivalizálás, mint a fiúk között. Nagy általánosságban mondom, vannak devianciák, de ez az átlag.
Ha a barátjuk jóképű, vagy befolyásos, vagy gazdag, vagy ezek keveréke, akkor azt mutatják a többi lánynak, hogy "Látjátok? velem van, nem pedig mással. Mert én jobb vagyok az átlagnál."
2011. dec. 26. 15:56
20/25 A kérdező kommentje:
Akkor nagy káosz van a női fejekben ezek szerint, ha ennyire rivalizálnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!