Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálunk az egyetemen miért ilyenek a lányok nagy része? Vagy csak én jelentkeztem rossz koliba és rossz egyetemre és máshol jobbak, rendesebbek a lányok?
Hú, de örülök, hogy nem csak én látom így.
Én lány vagyok, és a kisebbségbe sorolom magam, na de persze, nem önérzetből, hanem mert engem az élet kő keményem megtanított dolgokra, amit nem kívánok senkinek, de én legalább tudom mit jelent az, hogy háztartás, meg munka és megbecsülés. Nem tartom magamat (szerencsére!) egy szépségkirálynőnek, de pontosan tudom, hogy én is szép vagyok, de nem képzelem azt, hogy én felsőbbrendű lennék. (És még mielőtt félreértés történne, számomra a szépség a természetességet, békét és szeretetet jelenti!)
Szerintem egyszerűen azért ilyenek, mert elkényeztetettek. (Én pl. egyenesen menekülök az ilyen lányok - és fiúk! - közeléből.) De ha majd ők is kikerülnek az életbe, meg fogják tanulni, hogy mi fán teremnek a dolgok. Ezért szokták mondani az érettebbek, hogy a 30-as nők a legjobbak. =)
(Ha belegondolsz, kicsit sajnálni lehet őket. Rengeteg csalódás vár még rájuk. =S)
20N
21:23as nem vagyok Kármános, műszakis vagyok! És nem a BME-re járok.
Második 21:20as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!