Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nálunk az egyetemen miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálunk az egyetemen miért ilyenek a lányok nagy része? Vagy csak én jelentkeztem rossz koliba és rossz egyetemre és máshol jobbak, rendesebbek a lányok?

Figyelt kérdés
Az itteni lámyok elvárják, hogy egy pasi nézzen úgy ki mint Brad Pitt vagy Tom Cruise, belül meg legyen dolgos, főzzön, mosson, takarítson helyettetek és havi legalább 200-250 nettót cipeljen haza. A legtöbb lány ilyen, legalábbis nálunk a koliban ilyenek a lányok. Mind egytől egyig nem akar főzni, vasalni, mosni meg semmit sem, mert azt tervezik, hogy lesz xy év múlva saját szakácsuk, kertészük stb. Aztán ez csak kb 100 ilyen nagyszájú lányból csak 1-2 nek jön össze, mert a pasija dúsgazdag. A többi meg sírni fog, hogy miért ilyen szemét az élet, hogy nekem nincs saját kiskastélyom, szolganépem stb. Holott semmit sem tettek az ügy érdekében, csak várták a sült galambot. Az a szomorú, hogy az ilyen lányok száma napról napra növekszik, akik így gondolkoznak. a rendes lányok meg napról napra fogynak. Aki rendes, annak is belebeszéli a környezete, meg a többi nagyravágyó kis ribi barátnők, hogy te is legyél ilyen, és sokan ilyenek is lesznek a nyomás hatására. Legalábbis egyetemeken ezt tapasztalom.(2 egyetemen a legtöbb lánynál más ismerősök elmondása alapján, emg az én tapasztalatom szerint is). Tisztelet a kivételnek, mely kihalófélben van.
2012. jan. 7. 20:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Hova jársz te ?Oo
2012. jan. 7. 20:53
 2/23 A kérdező kommentje:
Megkérdezek egy lányt, hogy neked ez a pasas(nagyon jóképű), ugye nem jön be, ugye nem vagy olyan mint a többi lány? Büszkén rávágja, hogy ő soha az életbe még csak szóba sem állna ezzel. Rá egy hét múlva meg ezzel a pasassal jól megrakatja magát és büszkén beszéli a barátnőinek, hogy megvolt ez a pasi, ezt csináljátok utánam kislibák.
2012. jan. 7. 20:54
 3/23 Utcakultúra ***** válasza:
100%
Moss, Főzz, Takaríts, Vasalj és minden csaj csak téged akar.
 4/23 A kérdező kommentje:
Hová járok? Egyetemre Pesten. Az, hogy melyikre az nem lényeg. Bár lehet rossz egyetemre járok és máshol nincsnenek ilyen lányok.
 5/23 anonim ***** válasza:

A másik kérdésednél is ezt írtad ki. :)

Nem tudom, hogy melyik egyetemre jársz és melyik koleszba, vagy a haverjaid hova járnak de ez szomorú és tényleg ez az igazság.

Bár a koleszos dolgokról nem tudok mit mesélni, mert nem vagyok az.

De tényleg sok lány ilyen és elszomorít és ilyen dolgokkal vágnak fel, mint amiket írtál.

Mellettük a normális lányoknak, sajnos nincs esélyük. :(

2012. jan. 7. 20:57
 6/23 A kérdező kommentje:
Igen a másiknál is ezt írtam ki, de ott egy másik kérdésen belül. Most külön kérdésben vagyok rá kíváncsi, hogy csak én látom rossul meg az összes ismerősöm, hogy ilyenek a lányok többsége, vagy vakok vagyunk és mások a lányok?
2012. jan. 7. 21:01
 7/23 anonim ***** válasza:
Leszólom a lánytársakat, de sajnos igazad van.
2012. jan. 7. 21:03
 8/23 anonim ***** válasza:
Mindenhol ilyenek a lányok, nemcsak a te egyetemeden.
2012. jan. 7. 21:05
 9/23 anonim ***** válasza:
Nos öregem ezt benézted, mert szinte az összes egyetemista-főiskolás csaj aki tudja magáról, hogy szép az kivétel nélkül mind ilyen. Nekik vannak a legnagyobb igényeik a férfi iránt,mindegyik óriási értelmiséginek képzeli magát és játsza a többiek előtt az elérhetetlen királynőt mert ő most egyetemen van. Alig állnak szóba még a saját évfolyamtársukkal is hacsak nem hasonlít egy világsztárra.Ezek általában 1-2 év lelépnek a suliból valami 30-40 éves csávesszel aki eltartja őket.
2012. jan. 7. 21:07
 10/23 anonim ***** válasza:
máshol is ilyenek! ez van.
2012. jan. 7. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!