Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy valljam be neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy valljam be neki, hogy tetszik?

Figyelt kérdés

Sose csináltam még ilyet, eddig ha valaki tetszett, lépett ő, nem tudom hogy kéne...

Már ez is nehéz volt, hogy rászánjam magam, de eldöntöttem, megírom neki. Nem vagyunk ilyen mindennapos kapcsolatban, szóval soká tudnánk találkozni, addig nem akarok várni.

Hogy lehetne ezt nem túl rámenősen, de azért egyértelműen leírni neki? :) Persze nem akarok nagy szerelmes levelet írni... :D

20/L

2012. jan. 7. 17:41
1 2
 1/11 Utcakultúra ***** válasza:
Nyíltan beszélj neki.
2012. jan. 7. 17:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha lenne rá lehetőséged tartanál cicát? :D
2012. jan. 7. 17:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Veszélyes ez, kedves kérdező. A természet rendje hogy a pasi kezdeményezzen, neked csak rá kell vezetned, egyértelmű szavak nélkül.Nem hiába van az a mondás, miszerint "A nő az aki kiválasztja a férfit, aki kiválasztja őt" Sztem nem kellene erőltetni ezt a vallomást!
2012. jan. 7. 17:44
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát persze, nyíltan gondoltam én is, de azért ez nem elég, hogy "szia, tetszel nekem" :D
 5/11 anonim ***** válasza:
csak őszintén! mondd meg a tutit. még lehet ő is azt írja, h jé, te is nekem.. :D
 6/11 anonim ***** válasza:

nem kell ennek hatalmas terítéket adni állandóan....

Meg kell mondani egyszerűen és röviden a lényegest:

"szia , szeretnélek megismerni, nagyon szimpatikus vagy, és lehet, hogy sokkal több is lehetne köztünk, egy szia, hogy vagy-ból"

2012. jan. 7. 17:45
 7/11 A kérdező kommentje:

Csak egy srác

mondjuk ebben van valami... csak sajnos tényleg soká fogom újra látni, és addigra ki tudja mi lesz még... ő meg nem tűnik annak a bátor srácnak, nagyon zavarban van a közelemben.

2012. jan. 7. 17:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha soká találkoztok, akkor meg mi értelme? Ha már mindenképp őszinte akarsz lenni, akkor beszéljetek meg egy találkát, és személyesen add tudtára!
2012. jan. 7. 17:48
 9/11 Utcakultúra ***** válasza:
Hát. Én például örülnék ha ennyire nyíltan mondanák meg:D
2012. jan. 7. 17:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Azt nem lehet, hogy meghívod valahová? Nagyon messze lakik? Jöjjön rá ő a randin, hogy tetszik neked. Nem kell megírni.
2012. jan. 7. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!