Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy valljam be neki, hogy tetszik?
Sose csináltam még ilyet, eddig ha valaki tetszett, lépett ő, nem tudom hogy kéne...
Már ez is nehéz volt, hogy rászánjam magam, de eldöntöttem, megírom neki. Nem vagyunk ilyen mindennapos kapcsolatban, szóval soká tudnánk találkozni, addig nem akarok várni.
Hogy lehetne ezt nem túl rámenősen, de azért egyértelműen leírni neki? :) Persze nem akarok nagy szerelmes levelet írni... :D
20/L
nem kell ennek hatalmas terítéket adni állandóan....
Meg kell mondani egyszerűen és röviden a lényegest:
"szia , szeretnélek megismerni, nagyon szimpatikus vagy, és lehet, hogy sokkal több is lehetne köztünk, egy szia, hogy vagy-ból"
Csak egy srác
mondjuk ebben van valami... csak sajnos tényleg soká fogom újra látni, és addigra ki tudja mi lesz még... ő meg nem tűnik annak a bátor srácnak, nagyon zavarban van a közelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!