Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan valljam be érzéseimet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan valljam be érzéseimet egy lánynak, akivel már régebb óta jó kapcsolatban vagyok?

Figyelt kérdés

Szeretek egy lányt, akivel már most is barátok vagyunk.

Még sosem volt barátnőm, ezért tanácstalan vagyok ):

Nem biztos, hogy ő is ugyanígy érez, de azért tennék egy próbát (:

A filmekben mindig olyan romantikusan vallanak szerelmet, de ez a valóságban is beválhat? És jó ötlet rögtön megcsókolni?

Várom a szakértők válaszát : D

16/F

2010. jan. 3. 09:27
 1/10 anonim ***** válasza:

Odamész hozzá, kicsit megdícséred, hogy milyen jól néz ki, lágyan megfogod a kezét és a szemébe nézve mondod: "szeretlek".

Aztán vagy bejön, vagy nem.

2010. jan. 3. 09:44
 2/10 anonim ***** válasza:
19%

menj oda hozzá és mond meg neki az őszintét! isze szóból ért az ember!!! HAJRÁ!!!

ha nem mered mégsem akkor csak annyit mondj neki: ASZT SZOPOL-E?

2010. jan. 3. 12:33
 3/10 anonim ***** válasza:

őszínte leszek.

én mivel lány vagyok nekem átláthatóbb:)

mi tudunk érzelmeket elrejteni, de annak az embernek a háta mögött vörösül a fejünk, hogy tejóég azta.. meg ha élvezi a társaságod, nevet rajtad és gyakran néz rád nyerő vagy:)

hív el találkozni, vigyél neki mondjuk egy csokit és beszélgessetek JÓ SOKAT:D A találka végén mond neki azt, hogy jó volt veled lenni :) Máskor is találkozunk?:) Aztán ha igen akkor a következőn foghatod a kezét stb.:)

Ha nem akkor rúgj bele vagy mond azt, hogy oké..

És ha elment/hazértél üvöltsd azt: ÚGYIS JOBBAT ÉRDEMLEK :D

2010. jan. 3. 16:37
 4/10 anonim ***** válasza:
csak az a gond sokszor hogy ha már a csak barátságot érez irántad akkor általában nem fog már beléd szeretni!!! :( én is így jártam nem 1 csajjal!! :(
2010. jan. 3. 16:58
 5/10 anonim ***** válasza:
ja és 16/F
2010. jan. 3. 16:58
 6/10 anonim ***** válasza:
még mindig én vagyok ! :D annyit még hozzátennék hogy: mert ha a csajnak tetszenél akkor nem hagyta volna hogy barátság alakuljon ki köztetek, hanem bepróbálkozott volna nálad
2010. jan. 3. 17:00
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat,

de én teljesen kezdő vagyok még ezen a téren, ezért kissé részletesebb válaszokat várok :D

Annak is örülnék, ha megosztanátok velem a ti szerelmi vallomásaitokat, ha nem jelent gondot ;)

És ha talán tudtok hasonló témájú oldalakról annak is nagy hasznát vehetném :)

Előre is köszönöm

2010. jan. 5. 15:40
 8/10 anonim válasza:

hali. Én is szerettem a a legjobb barátom. Már 2 éve legjobb abrátok vagyunk és 2x, legutóbb nyáron, msnen elmondam neki h szeretem. persze nem lett semmi, de a barátságunk kiállta:) Aztán most szilveszterkor elhívtam kettesbe és elmondam neki, hogy szeretem. Nagyon lkedöbben. A barátsáunk már kezd rendbejöni, ám nagyon nehéz újra kiszeretni belőle, de jó úton haladok:)

Ha neked még nem ilyen mélly a barátságotok és nem ragaszkodtok ennyire egymáshoz akkor szerintem mondd el neki. Aztán rajtatok áll, hogy barátok maradtok e.

16/F

2010. jan. 5. 17:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nekem az osztálytársam volt az egyik barátnőm(nem jártunk,sima barátnő). Sokat voltunk együtt , sokat nevetgéltünk és megpróbáltuk a komolyabb kapcsolatot, de a lánynak többet jelentett a barátság, emiatt nem engedett a csábításnak... De most ezek után a barátságunk se ugyanolyan. Szal ez nehéz ügy. De sok sikert.
2010. jan. 5. 23:08
 10/10 anonim ***** válasza:
" Te nem gondoltál arra,hogy köztünk több is lehetne mint barátság? " szerintem valami ilyesmi jó,mert ha igent mond annak nyilván örül:D de ha esetleg nem jön be,akkor nem ér fel egy nagy vallomással...
2010. jan. 6. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!