Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg/valljam be?
Van egy lány akivel tervezek egy ilyen sétálós randit.Ha Jól elbeszélgetünk hogy vezessem a témát vagy hogy tereljem oda h megkérdezzem h járna e velem? esetleg hogy valljam be neki amit érzek? mivel már elég rég ismerem tudom h volt neki egy barátja, ezáltal már tapasztaltabb egy kicsit mint én, ha valamelyik randin eljutunk a csókig is akkor vezetni fog ugyanis zöldfülü vagyok még ebben :S:( 17/f->16 l
előre köszönm a segitőkészségetek:)
Kedves Kérdező! Szerintem ha neked fontos az, hogy meg legyen az a tudat benned, hogy "ti most jártok" akkor a randi végén ha jól éreztétek magatokat akkor kérdez rá, hogy mit szólna ha ennek a randinak még lenne folytatása? És te meg mondhatód neki, hogy te egy komolyabb kapcsolatban is benne lennél (persze csak akkor mond neki ha ő azt mondja, hogy jó lenne ha még lenne folytatás). De ha neked sem fontos az, hogy megkérdezd akkor meg csak csatlakozok az első válasz íróhoz hívd minél többször el randizni és töltsetek együtt sok időt, beszélgessetek meg ilyenek:).
Sok Szerencsét és ne légy nyuszi!:)
Üdv: Dr. Dévid
ne kérdezd meg hogy lenne kedve járni veled, az olyan romantika ölő
az hogy bevallod mit érzel máris jobb =)
de ez szerintem úgy a leghatásosabb ha szembe vagy vele, a szemébe nézel mikor elmondod
Bocsi, de elég sok válasz van és én már fárdt vok, úgyhogy csak a kérdést olvastam el és arra fogok reagálni:
Szóval sztem nem feltétlen kéne kimondani azt, hogy akkor most járunk. Az én barátom sem kérdezett rá, csak jól elbeszélgettünk, meg mosolyogtunk egymásra és második randin megcsókolt. Ennyi. Ha akarja, akkor azt úgyis látod rajta, hs meg nem akarja, akkor egyszerűen azt látod, hogy nem élvezi a veled eltöltött időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!