Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valljam be neki h szeretem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valljam be neki h szeretem, vagy inkább nem?

Figyelt kérdés

Van egy srác nagyon tetszik,régebben dumálgattunk,próbáltam megszerezni,kérdeztem tőlle h kedvele,közbe lett egy nála idősebb csaja,azóta már hivtam egyszer mert táborba volam és unatkoztam este,azt mondta jól tettem h felhivtam,na de az utóbbi időben már semmi,de amikor rámnéz:( annyira fáj h nem lehetek vele,nem tudom bevalljam e neki h szeretem ebből már tuti nem lessz semmi,szóval tök mind1,Szerintetek bevalljam neki?és ha igen milyen körülmények között?ha nem akor miért mi az a tényező ami miatt nem lenne jó döntés?

14/L

2011. aug. 22. 16:23
 1/7 BlackSword ***** válasza:
igen...
2011. aug. 22. 16:30
 2/7 UnkownMan ***** válasza:
100%

Hát figyelj, ha úgy gondolod, hogy tuti nem lesz semmi, akkor veszíteni valód nincs ha megmondod neki. Szerintem mond el, maximum megtudja, hogy tetszik neked, hátha Te is tetszel neki, és mégiscsak lesz valami. Én azt mondom egy próbát megér.:)

15/f

2011. aug. 22. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha megvan még neki az a csaja, és boldogak együtt, szerintem semmiképpen se, mert csak úgy is kerülné utána a társoságodat. Egyébként meg igen.
2011. aug. 22. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Kerülj hozzá közelebb beszéljetek többet legyél vele sokat kicsit jelezd felé,közeledj aztán ha viszonozza a jeleket hajrá,ha nem meg akkor sem vesztettél semmit.Sok sikert!
2011. aug. 22. 21:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,bevallottam neki.
2011. aug. 23. 10:16
 6/7 anonim válasza:
És lett belőle valami ?
2016. máj. 12. 19:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem :) De már el is felejtettem az iránta való érzelmeimet.
2021. jan. 19. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!