Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Mennyire befolyásolja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mennyire befolyásolja a választásotokat/a csávó esélyét az öltözködési stílusa/haja?

Figyelt kérdés

Rocker, Elegánsabb, Sportosabb, Deszkásabb..

mik jönnek be?

2012. jan. 6. 16:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sportos
2012. jan. 6. 16:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Alter ;)
2012. jan. 6. 16:21
 3/11 anonim ***** válasza:
A kérdés itt is fölösleges, hisz mindenkinek más az ízlése. Legyen olyan a hajad, amiben te magad jól érzed magad és előnyös a számodra. Ennyi a titok!
2012. jan. 6. 16:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Deszkááás!!! :D Már csak az a menőőő :D a Hajad meg ne legyen nagyon rövid inkább kicsitt hosszabb!!! :D
2012. jan. 6. 16:32
 5/11 anonim ***** válasza:

hmm ...

hinnéd vagy sem de a csajok még a cipődet is megnézik, felismerik a gagyi márkákat, jobban otthon vannak a divatba mint a csávók, és elvárják hogy legalább hozzájuk hasonló módon legyen igényes a pasi is.

színösszeállítás, pl pólód színe passzoljon a cipődhöz, vagy ing, vagy kicsit jobban kiöltözve, jól vasalt, dezodor, meg a frizura üzleties szolíd, de a kopasz is hódit akinek jól áll. de valamelyik csaj a hosszú hajú pasikat bírja. de a legegyszerűbb ha leszólítasz ismeretlen lányokat akiktől tanácsot kérhetsz ez ügyben.

2012. jan. 6. 16:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Én metálos vagyok,látszik is,így nekem érhetően tetszenek az ilyen srácok.:)Főleg,ha szép hosszú haja van.

Az meg,hogy mennyire befolyásolja?Semennyire.Volt már olyan srác is,aki teljesen átlagosan nézett ki és mégis tetszett.

20l

2012. jan. 6. 17:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Hmm... nekem személy szerint a sportos pasik jönnek be! Magas, erős testalkat,férfias arc szerkezet. A haj legyen rövid lehet tüsis vagy nagyon rövid, de kopasz vagy hosszú hajú kizárt. Egy lánynak legyen hosszú haja ne egy férfinak! Az öltözködés. Hm.. legyen stílusa. Tudja mit mivel kell felvenni és hogy hogy néz ki jól. Ne ilyen no name cuccokba járjon hanem legyen valami márka azért rajta. Most nem sznobizmusra gondolok, mert én sem vagyok az, de nagyon szeretem azokat a márkákat amik jól állnak rajtam mint például a Nike! Ha már sportos akkor legyen valamilyen sportoló :$ mármint én sportosan nézek ki de nem sportolok semmit szóval remélem érted... :) Hát kb ennyi.Jah meg legyen olyan tökös hogy mondjuk ha tetszik neki egy lány a metrón a buszon vagy valahol akkor legyen olyan tökös hogy megszólítsa. :) Remélem megfelel a válaszom! :) Bármi kérdés csak írj nyugodtan :D
2012. jan. 6. 17:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Én teszek rá, hogy márkás-e, vagy nem, vagy milyen drága volt a ruhád, ilyesmi. Egy a lényeg, jól nézzen ki, legyen divatos (de pl. ha van egy stílsod, ami nem egyezik a divattal az ok).

Meg ne úgy nézzen ki, mint akire ráhánytak egy segélyruhacsomagot. És a színek passzolása, na az az, amivel engem nagyon földhöz lehet vágni, ha valaki felvesz rózsaszínhez mondjuk narancssárgát.... (jó, ha ilyen "szivárványszínű" stílusa van, az ok, de sztem ez ink. lányokra jellemző).

2012. jan. 6. 17:07
 9/11 anonim ***** válasza:

A rocker srácok az eseteim. Főleg, ha hosszú a haja is. Áwwwh! :D

18/L

2012. jan. 6. 17:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem a szépfiúk jönnek be és olyan stílusú pasit próbálok találni amilyen én is vagyok, mert ha pl egy deszkással összejönnék akkor nem biztos, hogy sokáig tartana a kapcsolat, mert más társaságban járunk, más bulikat szeretünk stb.
2012. jan. 6. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!