Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire befolyásolja a választásotokat/a csávó esélyét az öltözködési stílusa/haja?
Rocker, Elegánsabb, Sportosabb, Deszkásabb..
mik jönnek be?
hmm ...
hinnéd vagy sem de a csajok még a cipődet is megnézik, felismerik a gagyi márkákat, jobban otthon vannak a divatba mint a csávók, és elvárják hogy legalább hozzájuk hasonló módon legyen igényes a pasi is.
színösszeállítás, pl pólód színe passzoljon a cipődhöz, vagy ing, vagy kicsit jobban kiöltözve, jól vasalt, dezodor, meg a frizura üzleties szolíd, de a kopasz is hódit akinek jól áll. de valamelyik csaj a hosszú hajú pasikat bírja. de a legegyszerűbb ha leszólítasz ismeretlen lányokat akiktől tanácsot kérhetsz ez ügyben.
Én metálos vagyok,látszik is,így nekem érhetően tetszenek az ilyen srácok.:)Főleg,ha szép hosszú haja van.
Az meg,hogy mennyire befolyásolja?Semennyire.Volt már olyan srác is,aki teljesen átlagosan nézett ki és mégis tetszett.
20l
Én teszek rá, hogy márkás-e, vagy nem, vagy milyen drága volt a ruhád, ilyesmi. Egy a lényeg, jól nézzen ki, legyen divatos (de pl. ha van egy stílsod, ami nem egyezik a divattal az ok).
Meg ne úgy nézzen ki, mint akire ráhánytak egy segélyruhacsomagot. És a színek passzolása, na az az, amivel engem nagyon földhöz lehet vágni, ha valaki felvesz rózsaszínhez mondjuk narancssárgát.... (jó, ha ilyen "szivárványszínű" stílusa van, az ok, de sztem ez ink. lányokra jellemző).
A rocker srácok az eseteim. Főleg, ha hosszú a haja is. Áwwwh! :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!