Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok neketek bejön az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok neketek bejön az ilyesmi testalkat?

Figyelt kérdés

Melyik a szexibb?

[link]

[link]

2012. jan. 4. 22:11
1 2 3
 21/30 Normálisvagy? ***** válasza:
Mindkettő nagyon tetszik, ez a testalkat nekem még nem túl izmos! :)
2012. jan. 5. 15:02
 22/30 anonim ***** válasza:
Nekem a masodik nagyoooon bejon! :D 17/l
2012. jan. 8. 15:08
 23/30 anonim ***** válasza:

Mindekettõ jó

Esetleg vki nem ismer vki ilyet??

szivesen kezelésbe venném ;$

2012. jan. 8. 15:10
 24/30 anonim ***** válasza:
első nagyon jól néz ki a második kevésbe
2012. jan. 8. 15:25
 25/30 anonim válasza:
Lányok nézzétek végig a Supernatural 7évadját, és akkor gyönyörködhettek bennük minden mennyiségben :D
2012. jan. 8. 16:19
 26/30 anonim ***** válasza:
második (L)
2012. jan. 8. 16:55
 27/30 anonim ***** válasza:

Mindkettőt szivesen végignyalogatnám. a 2. szivesebben megdugnám szoval az tetszik jobbam. az 1. nekem már kicsit sok, de persze nem rugnám ki az ágyamból :P a 3. meg már nem ember xD

17L

2013. jan. 8. 20:44
 28/30 anonim válasza:

az 1. jobban bejön....talán ha a válla nem lenne ennyire széles, akkor mégjobban tetszene:) de mondjuk ennek a szintü kigyúrtságnak, ez a párja (széles váll)...bár mondjuk nem a kockahastól függ,hogy milyen széles a válla, de nekem akkoris az 1. :D nem azért mert ennyire maximalista vagyok,hanem mert a 2. annyira fura...furán van kidolgozva....meg azt is annyira utálom,mikor egy pasinak a pénisz kezdödésétöl az a két csont vagy miaz annyira kivan dolgozva hogy szinte egy egész hegység (:p) ,na attol nagyoon undorodok :ss

amugy persze jol nez ki ha kivan ottis dolgozva,de a 2.nak az a vonal már nagyon szembetünöeb bazinagy...nembeszélve arrol hogy mondom,szerintem a 2. - nak nagyon fura az egész összhatása :D

2013. nov. 2. 20:34
 29/30 anonim válasza:
Legtinkább a kockahasa lényeg, szóval fiúk, sok felülést! :P
2014. jan. 23. 20:39
 30/30 bettike segits válasza:
2.
2014. febr. 12. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!