Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet meghóditani a nőket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet meghóditani a nőket?

Figyelt kérdés

Csajok mivel lehet titeket levenni a lábatokról?

Casanova szeretnék lenni csak nem tudom,hogy hogyan is csináljam :)

Léci adjatok tanácsokat.

2012. jan. 4. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Htározottnak kell lenni, és nem szabad lemenni nekik pulikutyába.
2012. jan. 4. 20:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt sose csináltam,nem vagyok puli
2012. jan. 4. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Jól kell kinézni v gazdagnak kell lenni.
2012. jan. 4. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Előzőé a pont. Ne vedd be, amikor intelligenciával, személyiséggel meg a többi maszlaggal jönnek a csajok. A jó külső, a státusz meg a pénz az, amire buknak.
2012. jan. 4. 21:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Légy vele kedves, bókolj neki, érdeklődj iránta. Ha kinyitod neki az ajtót, vagy kihúzod neki a széket, az már egy szép gesztus, ezt általában értékeljük. A bókjaiddal adj neki önbizalmat, de csak olyanokat mondj neki, amiket igaznak vélsz, amúgy hitelét veszti az egész.

A pénz nem minden, persze, ha hosszabb távra tervez veled a csaj, akkor jól jön, de ha igazán szeret, az nem fog számítani neki. Engem pl hidegen hagy, hogy a srácnak mennyi pénze van. Nem azért vagyok valakivel, hogy helyettem fizessen, sőt, kb senkinek sem hagyom, hogy helyettem fizessen. Na mindegy, eltértem a tárgytól.

2012. jan. 5. 02:01
 6/6 A kérdező kommentje:

minden csajnak kinyitom az ajtót meg előre enegdem őket :)

köszönöm a válaszaitokat,ha van még irjátok

2012. jan. 5. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!