Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet meghódítani egy nőt (lányt)?
Ma olvastam egy kérdésben:
"Ez csak a fiatalabbaknak nem jó ,mert ők még nem tudják hogyan kell meghódítani egy nőt! :)"
A célszemély 17 éves:)
Ez annyira személyfüggő.
Neked milyen adottságaid vannak, és a hölgy milyen ember.
Nincs bombabiztos recept.
hát ha egy igazi normális kapcsolatra vágysz akkor kezdetnek legyél vele figyelmes... tüntesd ki őt apróságokkal amiket más lánynak nem tennél meg (ilyen lehet akár hogy átengeded neki a helyet a buszon, kinyitod neki az ajtót és előre engeded... stb szóval nem kell nagy dolgokra gondolni csak érezze hogy ő egy kicsit más a szemedben)
aztán meg beszélgessetek sokat, lehetőleg nyugodt körülmények között de persze egy-egy buli is belefér :D :D :D a többi meg majd jön magától :)
Ezt a kérdést több ezer éve teszik fel férfiak és itt a GYK-n olvasgatva a kiábrándult fiúk kérdéseit, panaszait, úgy tűnik, hogy még nem sikerült megtalálni a választ.
Valami kell, hogy megfogja őt benned. Ez ezer dolog lehet.
Recept nincs.
Hát 6-os válaszoló most nem azért de ha te más lányt nem engednél előre az ajtón, nem nyitnád ki neki... Ezek ilyen alapvető dolgok, bár ma már kitudja:D Mindenesetre az biztos le fog jönni neki hogy normális meg udvarias(vagy ma már ciki udvariasnak lenni? Néha így érzem) a srác ha ilyeneket csinál.
Tényleg nincs erre egy univerzális recept:) Próbálkozz aztán majd csak lesz valami:D Tudod a süti próbája is az evés;)
Sok sikert:)
én max a barátnőimet szoktam előre engedni ;) mivel én is lány vagyok... és azért írtam mert ezek az apróságok igenis kihaló félben vannak a pasiknál...
(6os válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!