Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet meghódítani egy nőt (lányt)?
Ma olvastam egy kérdésben:
"Ez csak a fiatalabbaknak nem jó ,mert ők még nem tudják hogyan kell meghódítani egy nőt! :)"
A célszemély 17 éves:)
Lobáld meg a farkad a csaj előtt,keresd a megfelelő alkalmat mondjuk amikor épp unatkozik a suliban
Vagy megcsapdoshatod a tarkoját is a farkaddal ha nem figyel
Az a baj, ha nincs meg benned az a plusz, ami ot vonzza, veszett ugy.
Nekem, ha van 1 srac, akiben nincs meg az a kulso, es kisugarzas rogton, amint megismertem.. akar fejre is allhat, nem lesz tobb koztunk baratsagnal. Hiaba kedves, udvarias..
Viszont ha azt latod, hogy erdeklodik irantad, hosszabban nez a szemedbe, mosolyog... akkor lehet meghoditani. Szerintem minden no szereti az udvarias, kedves ferfiakat. Ha ram mosolyog hosszan az a srac, aki tetszik, es raadasul kedves is velem... Kb nyert ugye van. :)) (Csak epp ritka, hogy meglegyen a kezdeti plusz).
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!