Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végkép nem értem a nőket! Tényleg agresszív állatokra buknak? ( bővebben lent )
Eddig azt hittem, hogy ha rendes normális srác leszek aki tiszteli a barátnőjét szereti akkor velem fog maradni , de nem ez történt….
2 hete egy buliba voltam mikor láttam, hogy egy srác ordibál a szerencsétlen lánnyal majd lekever neki egy olyat, hogy az orra vére is elered….. Egy normális férfi ilyet nem hagyhat ezért oda léptem és szó nélkül bevertem az orrát a srácnak. Oda mentem a lányhoz megkérdeztem , jól van-e , majd mondtam neki, hogy haza kisérem. Nagyon hálálkodott, hogy segítettem neki , majd mesélte, hogy egy agresszív állat a barátja aki semmibe nézi megcsalja és állandóan lealázza a barátai előtt.
Többször beszélgettünk elmentünk randizni tényleg az első hét egész jól eltelt , gondoltam lehet ebből több is. Ténylég vettem neki virágot kedves, figyelmes voltam vele. Nos eltelt a hét a 2. héten közli, hogy ő még mindig szereti a barátját , és ő csak olyan férfira tud fölnézni aki domináns , és ,,vadabb,, . Ezek szerint addig voltam érdekes míg lecsaptam a barátját utána mikor kedves voltam vele már érdektelen lettem a számára. Lányok komolyan ez kell, hogy alázzanak titeket meg, hogy úgy kezeljenek benneteket mint egy tárgy ?
Nem akartam általánosítani , csak olyan furcsa vagyis logikátlan volt a dolog.
Kedves 10:38-as akkor te biztos a szenvedélyre gondolsz. Persze szexbe meg ha csókolni kell akkor én is vadabb vagyok de soha még csak meg se fordult a fejembe, hogy megüssek egy lányt. Nem hiszem ha valaki kedves , meg tényleg nőként bánik a lánnyal valaki az a gyengeség jele lenne, de lehet én tudom rosszul.
10:46-as . Eddig az összes barátnőmnek vettem virágot , nem azért mert egy érzelgős papucs lennék meg nem azért, hogy én szagolgassam , hanem ezzel fejezem ki a szeretetemet felé .
Én folyton azt a dumát kapom, hogy majd 25 év körül megkomolyodnak a csajok és akkor majd az ilyen magunkfajták is kellenek nekik. Marhajó, mi? :D
Amúgy én is hasonló helyzetben vagyok; mindig a taplókkal lépnek le, aztán panaszkodnak, hogy milyen szemét, meg hogy belőlem kéne több a világra. Egy csajtól viszont azt kaptam, hogy őt idegesíti, hogy ennyire megértő vagyok. Hisztizett valamin és sz*r kedve volt, én meg mondtam neki, hogy megértem, ha az adott dolog miatt ki van akadva és bunkó, szóval nem veszem magamra amiket mond. Erre mondta később, hogy ő ettől ki van, mert fordított helyzetben tuti nem viselné el.
A szenvedélyesség az ok, az egy más dolog. Én is tudnék vad lenni az ágyban, de sosem akarnék megalázni vagy megütni egy nőt.
Nem értek én itt már semmit.
Hát nem tudom. Az ilyen lánykák jönnek mennek, viszont becsületed csak egy van.
Amúgy nem diszkóba kéne párt keresni, oda szerintem lazább hozzáállású emberek járnak főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!