Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan magyaráznátok meg?
Gondoltam indítok egy új kérdést abban a tárgykörben,ami engem is nagyon érdekel,mert hosszú tapasztalataim után sem tudok rá választ találni.
A kérdést az egyik topic generálta nálam amelyben a csúnya férfiak párkapcsolati esélyeit boncolgattátok.
Hogyan lehet az, hogy minden fórumon azt hangoztatják, hogy a külső másodlagos,és a belső értékek állnak az első helyen,továbbá maguk a nők is mindig ezt hangsúlyozzák,azonban a viselkedésük szöges ellentétben áll a kijelentéseikkel?
Azokkal kell egyet értsek,akiknek az a véleményük hogy lehetsz te akár milyen okos , és elmeileg sziporkázó,ha kinézetre nem tetszel meg,akkor nem kívánom hogy addig állj vívó állásban amíg megkapod a kiszemelt hölgyet,mert lehet, hogy többé soha sem jönnél ki az említett sport állásból.
Ennek alá támasztására mindjárt el le is írom a saját tapasztalatomat.
Velem nem egy esetben megtörtént az, hogy társkereső oldalon megismerkedtem valakivel,és igen bensőséges viszony alakult ki közöttünk levelezés terén.
Leírta, hogy én milyen humoros,okos,meg udvarias,meg még mi minden vagyok,remekül eltársalogtunk órákat,sokszor éjszakába nyúlóan.
Hát persze eljött az élőben való találkozás ideje is.
Nagyon akarta! De még mennyire!
Megbeszéltük hol,mikor. Reménnyel telve érkeztem a találkozóra,abban a hitben, hogy hát kérem ez már tényleg csak az utolsó,ahogy szokták mondani,már csak egy rutin feladat,hiszen már majdhogynem le volt zsírozva minden a levelekbe.
Már szívemnek,meg drágámnak szólított!
Hogy a fenébe ne gondolná az ember ilyenkor hogy ,kérem,ez itt a biztos ügy.
Óóóó,persze!!!
Mikor találkoztunk,akkor meg olyan fancsali képet vágott rám,mint aki citromba harapott.
Mindjárt látom ilyenkor a szemükön hogy valami nem stimmel.
Mindjárt nem volt szívem,meg drágám,csak feszengés,meg magyarázkodás, hogy így,meg úgy, hogy ő nem ilyenre gondolt,azt hitte máshogy nézek ki.
Szóval kínos volt,és ez nem egy eset volt,hanem több.
Szóval,ha ők azt propagálják állandóan,hogy a külső másodlagos,akkor miért nem végződtek ezek a randik happy and-el? Miért nem lett belőle egy boldog párkapcsolat? Nos?
Ki tudna erre valami okosságot?

Akkor most leírom az én történetemet is. Nem társkereső volt, netes játék, együtt játszottunk, mindig beszéltünk közben, ts, skype ami kell, imádtam a hangját meg az egész személyiségét. Vagy fél év telt így, mire adódott egy lehetőség hogy tudnánk találkozni (az ország két végén lakunk, elég nagy volt a távolság) Küldött magáról képet, hogy felismerjem, ő már előtte is látott. Első ránézésre én is máshogy képzeltem el, kép alapján annyira nem tetszett, de nem mondtam le a talit. Teljesen más volt, mint amit addig az ideálomnak neveztem. Elmentem, és teljesen megfogott, jól elvoltunk és még többet találkoztunk. Ez másfél éve volt és már nem tudom elképzelni, hogy valaki mással legyek, nem kell a régi ideálom se, csak ő, az ő alkata kinézete mindene. Az hogy mi néz ki jól, amúgy is szubjektív. Rám se mondja minden pasi hogy hú de jól néz ki. Meg kell találni azt, akinek tetszel. Én ismertem már ronda gyereket aki csak úgy váltogatta a barátnőit nem is egyet. Egyébként engem inkább a kisugárzás fog meg mint a külső. Sose akartam olyan barátot aki azt hiszi, hogy ő a Jani mert olyan teste van mintha most lépett volna ki egy magazinból
19/L

Kedves kérdező, én leírnám az én esetemet, lányként.
A fiút már régebbről ismertem, kb 8.-as koromban bemutattak minket egymásnak, de nem tartottuk a kapcsolatot, én csak tudtam, ki ő, és néha láttam helyeken.
Egyáltalán nem tetszett, kifejezetten nem volt az esetem. Kb mindenbe bele tudtam volna kötni a külsejével kapcsolatban, meg amúgy is Ő fekete hajú, fekete szemű, nekem viszont mindig is a szőke haj- kék szem párosítás tetszett.
Aztán úgy alakult, hogy egy házibuliba mindketten meg lettünk hívva.
Azt tudni kell rólam, hogy olyan fajta ember vagyok, aki bárkivel szívesen elegyedik beszélgetésbe, nem zárkózok el senki elől, pláne nem a külseje miatt.
Tehát így történt, hogy a fiú odajött hozzám beszélgetni. Nagyon-nagyon szimpatikusnak találtam a srácot- mindazok ellenére, hogy nem tetszett, egyáltalán nem. De megfogott. Egész este csak egymással beszélgettünk... Elhívott egy házibuliba is, olyan helyre, ahol senki mást nem ismertem rajta kívül- már akkor tudtam, hogy el fogok menni.
Ettől az első találkozástól kezdve Ő folyamatosan udvarolt nekem, és naponta órákig beszélgettünk msn-en, találkozók alkalmával.
Beleszerettem. És akkor észrevettem, hogy milyen gyönyörű szemei vannak, milyen csábos az ajka, milyen férfias a szakálla, milyen jó odabújni hozzá a macis alkata mellett...
Mióta szerelmes vagyok belé, azóta Ő számomra a világ leghelyesebb, legszexibb, legszívdöglesztőbb férfija, sőt inkább az egyetlen igazi Férfi...
Pedig régen, mikor nem ismertem, tényleg egyáltalán nem vonzott. Most pedig hiába telt el 4 év, még mindig imádom kívül-belül...
Sajnálatos, hogy sokaknak valóban a külsőségek számítanak, de ez nem csak nőkre igaz, férfiakra ugyanúgy.
DE! Nem mindenki ilyen!!! Hidd el, léteznek lányok a Földön, akiknek tényleg nem a külsőd számít. Hidd el, el fog jönni majd az a lány is az életedbe, ne add fel a keresést!
Nézz körül a világban, mennyi olyat látni, hogy egy gyönyörű lány jár egy csúnyácska fiúval, vagy egy adonisz mellett egy szürke egérke lány virít. Én rengeteg olyan párt ismerek, ahol az egyik fél kb szépségversenyeket nyer, a másikon meg mindig is nevettek a külseje miatt.
Hidd el, lesz olyan, aki a belsődért szeret, és ha igazán szeret majd, akkor a külsődbe is beleszeret. Én saját bőrömön tapasztaltam...
21/L
Hát lányok,én eddig mindig csak az ellenkezőjét tapasztaltam,pedig láthatjátok az írásomból hogy azért annyira bugyuta nem igen vagyok.
De az biztos, hogy eddig csak azt tapasztaltam,hogy a külsőség kenterbe vágja a belsőt.
Az első hozzá szóló azt javasolta tegyek fel képet.
Tennék is,csak tudnám, hogy kell. Olyan magas nekem az ilyesmi,mint napos csibének az atom fizika.
De majd valahogy kitalálom.
Sajnálom,hogy több válasz nem jött. Ebből két dolgot szűrtem le. Vagy: 1. Ti sem tudjátok a választ
2. A csajok tudják de nem akarják elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!