Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok miért féltek az okos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok miért féltek az okos lányoktól?

Figyelt kérdés
Hogy is van ez? Adott egy 18éves lány.. mások szerint csinos,szép, okos, kedves és valóban egyensúlyban van önmagával, nyitott a világra, normális értékrenddel rendelkezik. Ez a lány vágyna egy kapcsolatra, és szeret is ismerkedni, mégis a srácok 90%-a megijed, amikor kommunikálniuk kell a lánnyal, leblokkolnak. Ennyire utáljátok, ha valaki nem hagyja magát irányítani? Elég ördögi kör ez az egész. Ti hangoztatjátok,hogy ne legyen a csaj ribanc, meg semmit nem tudtok kezdeni egy szivacs agyú,két lábon járó szexgéppel, holott ha meg okos és értelmes a lány, akkor az a baj. Akkor hogy is van ez? Mégis hogyan kellene viselkednünk?
2012. jan. 1. 20:12
1 2 3 4
 21/33 szamóca.. ***** válasza:
100%

egy okos lány el tudja játszani a védelemre szoruló, ártatlan lányt, anélkül hogy sötét buta libának tűnne, de anélkül hogy a fiúk visszahőkölnének:)

igen, azt már én is tapasztaltam hogy nem szerencsés első beszélgetések alkalmával kant filozófiáját emlegetni:) és szeretik ha "férfinek érezhetik maguk" a nő mellett... csak okosan, hiába tudod kicserélni a villanykörtét kérd meg a srácot hogy csinálja meg neked. majd a kapcsolat során meg szeretni fogja benned hogy nem vagy buta.

2012. jan. 1. 20:50
 22/33 anonim ***** válasza:
Csajszi mutatsz magadról egy képet? :) kíváncsi vagyok, megmondom a kép alapján h valszleg miért olyanok veled, sok mindent elárul. Privibe.
2012. jan. 1. 20:54
 23/33 anonim ***** válasza:
Hát én még nem találkoztam olyan lánnyal, akivel leblokkoltam volna, amikor kommunikációra kerül a sor, mert annyira okosat mond, hogy nem tudok mit reagálni rá. De gyere beszélgessünk, hátha zavarba tudsz hozni az intelligenciáddal. :)
2012. jan. 1. 20:58
 24/33 anonim ***** válasza:
mert ha egy nő gondolkodik az már rosszul kezdődik...
2012. jan. 1. 21:03
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább a buta lányoktól félek :D Mert amúgy tényleg ránézésre meg lehet sokszor mondani, melyik csaj intelligens, és melyik üresfejű kirakatbaba.

A buta lányokkal nem tudok mit kezdeni, mert nem értik a humorom, nincs közös témánk, és nem tudok felé értéket mutatni, mert ami bennem jó, azzal ő nem tud kezdeni semmit, nincs agyilag azon a szinten.

Az okos lányokkal viszont megértjük egymást, vevők a humoromra, képesek 3 szavasnál hosszabb mondatokra, és tudják értékelni a személyiségemet.

Szóval, nem mind az okos lányoktól félünk :D

2012. jan. 1. 21:05
 26/33 Solarian ***** válasza:
Fél a hóhér.
2012. jan. 1. 21:15
 27/33 anonim ***** válasza:
Hát én már rohadt kíváncsi lettem, hogy mi a frászt mondhatsz. :D Nem akarod feltenni a következő próbálkozásod youtubera? vagy bekezdeményezni egyet nálam? :D
2012. jan. 1. 21:18
 28/33 anonim ***** válasza:
ahhoz, hogy féljek, előbb találnom kéne eggyet
2012. jan. 1. 21:45
 29/33 anonim ***** válasza:

"nem azt csinálom,hogy ha mondjuk valamit mond az illető, akkor elkezdek kötözködni,hogy na persze, ez nem is úgy van"

Pedig nekem ez teszene. :) Az ilyenekből tudnak kialakulni jó beszélgetések. Ha mindketten csak bólogatunk arra amit a másik mond, az egy idő után unalmas lesz.

2012. jan. 1. 22:55
 30/33 Hapci01 válasza:
100%

Utálom amikor a csaj nem képes hozzá szólni egyes "alap" témákhoz, és az "aha" és az "oké" szavakon kívül mást nem is ismer, de ha plázáról és hajógyári sztorizgatásról van szó akkor csak úgy pereg a nyelve úgy mint "bulis" estéken.

Ha okos és értelmes vagy akkor valsz csak rossz emberekkel hoz össze a sors. Állítom én ":D"

19/F

2012. jan. 1. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!