Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok miért féltek az okos lányoktól?
egy okos lány el tudja játszani a védelemre szoruló, ártatlan lányt, anélkül hogy sötét buta libának tűnne, de anélkül hogy a fiúk visszahőkölnének:)
igen, azt már én is tapasztaltam hogy nem szerencsés első beszélgetések alkalmával kant filozófiáját emlegetni:) és szeretik ha "férfinek érezhetik maguk" a nő mellett... csak okosan, hiába tudod kicserélni a villanykörtét kérd meg a srácot hogy csinálja meg neked. majd a kapcsolat során meg szeretni fogja benned hogy nem vagy buta.
Én inkább a buta lányoktól félek :D Mert amúgy tényleg ránézésre meg lehet sokszor mondani, melyik csaj intelligens, és melyik üresfejű kirakatbaba.
A buta lányokkal nem tudok mit kezdeni, mert nem értik a humorom, nincs közös témánk, és nem tudok felé értéket mutatni, mert ami bennem jó, azzal ő nem tud kezdeni semmit, nincs agyilag azon a szinten.
Az okos lányokkal viszont megértjük egymást, vevők a humoromra, képesek 3 szavasnál hosszabb mondatokra, és tudják értékelni a személyiségemet.
Szóval, nem mind az okos lányoktól félünk :D
"nem azt csinálom,hogy ha mondjuk valamit mond az illető, akkor elkezdek kötözködni,hogy na persze, ez nem is úgy van"
Pedig nekem ez teszene. :) Az ilyenekből tudnak kialakulni jó beszélgetések. Ha mindketten csak bólogatunk arra amit a másik mond, az egy idő után unalmas lesz.
Utálom amikor a csaj nem képes hozzá szólni egyes "alap" témákhoz, és az "aha" és az "oké" szavakon kívül mást nem is ismer, de ha plázáról és hajógyári sztorizgatásról van szó akkor csak úgy pereg a nyelve úgy mint "bulis" estéken.
Ha okos és értelmes vagy akkor valsz csak rossz emberekkel hoz össze a sors. Állítom én ":D"
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!