Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok miért féltek az okos lányoktól?
Figyelt kérdés
Hogy is van ez? Adott egy 18éves lány.. mások szerint csinos,szép, okos, kedves és valóban egyensúlyban van önmagával, nyitott a világra, normális értékrenddel rendelkezik. Ez a lány vágyna egy kapcsolatra, és szeret is ismerkedni, mégis a srácok 90%-a megijed, amikor kommunikálniuk kell a lánnyal, leblokkolnak. Ennyire utáljátok, ha valaki nem hagyja magát irányítani? Elég ördögi kör ez az egész. Ti hangoztatjátok,hogy ne legyen a csaj ribanc, meg semmit nem tudtok kezdeni egy szivacs agyú,két lábon járó szexgéppel, holott ha meg okos és értelmes a lány, akkor az a baj. Akkor hogy is van ez? Mégis hogyan kellene viselkednünk?2012. jan. 1. 20:12
11/33 anonim válasza:
8-as vagyok:
Röviden ha veled jó lenni és beszélgetni akkor fognak ha nem nem. Nem egy "okos" csajjal dumáltam aki nagyon jó fej.
12/33 anonim válasza:
Az a baj, hogy csak néhány igazán okos csajt ismerek. Velük nem tudtam normálisan beszélgetni csak a "kocka, okos" témákról. Kedvesek, de mint nő, nem izgatnak fel.
Ha találnék egy okos, és laza csajt, aki még kinézetre is nőnek látszik, akkor a kívánságaim fele teljesülne is. :DDD
Ha beszélgetni akarsz, akkor írj, mert a lehetőség adott!
13/33 A kérdező kommentje:
20.25-öös de éppp ez aaz! Én nem éreztetem velük,teljesen félreértettél, nem azt csinálom,hogy ha mondjuk valamit mond az illető, akkor elkezdek kötözködni,hogy na persze, ez nem is úgy van meg stb. Nem! Ez abban nyilvánul meg,hogy ahogy elkezdődik a beszélgetés, és beszélek, vagy visszakérdezek, érdeklődök a srác iránt, meg néha használok egy-egy olyan szót amit hétköznap nem használnak, és tényleg komolyan mondom látom átsuhanni az arcukon a döbbenetet, hogy hoppá kézifék, mert itt "úgysem érek célba.." Vagy megint ott járunk ,hogy mindegyiknek csak az a célja,hogy megfektessen?... ÁÁh.. kikészítő
2012. jan. 1. 20:31
14/33 anonim válasza:
Én őszintén szólva nagyon vonzódom a nálam műveltebb, és okosabb nőkhöz, persze én sem vagyok ostoba, sőt. El nem tudnám képzelni az életemet, egy műveletlen lánnyal.
15/33 anonim válasza:
okos vagy okoskódó,nem mindegy ám.de nem azt nem szeretem, ha valaki okos,hanem azt, ha mindíg felvág vele.vagy le nézi a többit,aki butább
16/33 anonim válasza:
Furcsa, hogy mindenki a megfektetés miatt panaszkodik. Nekem nem az a célom, mivel az ilyen lehetőségeket mindig elutasítottam. Olyan nővel soha nem akartam lefeküdni, akivel ez lenne az összes közös tevékenység.
17/33 anonim válasza:
Én egy helyes intelligens kedves magammal egyensúlyban levő fiatal lány vagyok. És nem várok karba tett kézzel, hogy jöjjön értem a szőke herceg hanem teszek az ügy érdekében ha valaki megtetszik... Már nem olyan világot élünk ahol a férfiak a kizárólagos kezdeményezők.
18/33 anonim válasza:
Csajszi ne foglalkozz velük, éretlenek hozzád, túl éretlenek, szóval örülj hogy ilyen éretlenek nem mernek veled kikezdeni, elég gázak az olyanok szerintem.
Nyugi előbb utóbb mindenképp megtalálod az igazit, a lényeg, hogy maradj olyan, amilyen vagy, hidd el fogják értékelni. :)
19/33 A kérdező kommentje:
B*szkiii! Már bocsánat! :D Mást sem csinálok,csak KEZDEMÉNYEZEK! ennyire reménytelen esetekbe futnék bele mindig? :D
2012. jan. 1. 20:45
20/33 anonim válasza:
Őőőő. IGEN! :D Keress valakit aki nem ilyen kekszf*aszu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!