Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan döntsek?

Figyelt kérdés
volt egy barátom még kb 6 hónapja, 3 hónapig jártunk mindössze. nagyon tetszett, szimpatikus volt, nyilván ezért jöttem vele össze, de nem volt még semmiféle szeretet, mint a legtöbb kapcsolat elején...emiatt sajnos nem becsültem meg eléggé, és amikor már fülig szerelmes voltam, akkor már késő volt, hogy rendbe tegyem a dolgokat, pedig tényleg igyekeztem. gondolok itt a 'dolgok' szónál olyanokra, hogy nem voltam egy ideális barátnő..nem csaltam meg egyáltalán, de tényleg duzzogós voltam, sok mindenen megsértődtem, nem öleltem elégszer..:( ő ezeknek a dolgoknak az ellenére elviselt, és szeretett, de nagyon nagyon sokat veszekedtünk, és amikor a végén rájöttem h ő kell nekem csak, akkor már hiába igyekeztem ezerrel:( elfogadtam h hibáztam, és természetesen elfogadtam a döntését, hogy hagyjuk akkor. életem eddigi legrosszabb 3 hónapja következett..mindenről ő jutott eszembe, minden nap sírtam, volt h egy héten át vele álmodtam minden éjjel..azokhoz a dolgokhoz amikhez hozzáért a szobámban nem értem hozzá...de tudtam h nagy részt én voltam a hibás, szóval kb bűnhődtem. 4. hónapra enyhültek a dolgok...de a sebek megmaradtak, és akkor írt nekem egy levelet hogy hiányzom, ezerszer rám akart írni már, és nem bírja nélkülem...ekkor elkezdtünk újra beszélhetni, nagyon boldog voltam...madarat lehetett vna fogatni velem...aztán fel is ajánlottam h találkozzunk...erre azt mondta, hogy ő csak beszélgetni szeretne újra egyenlőre...akkor tudom h hülyeség volt, de ilyen vagyok, ez nem esett jól, akkor már mondtam h oké, akkor inkább hagyjuk még most az elején...erre békén hagyott...aztán jött most Karácsony..és megint írt egy üzenetet..és szerelmet vallott, meg beszélgettünk, felajánlotta a talit..megbeszéltük hogy találkozunk....mindig keres azóta, kölcsönösen én is őt..úújra becézget, hiányzok neki, nekem is ő iszonyúan, én vagyok most a világ legboldogabb embere, de valamiért megint azt érzem h nem..ez nem fog összejönni..csak szórakozik a talival...elég csúnyán viselkedett a járásuk azon szakaszában, amikor már én hajtottam...meg ő se egy szent, nagyon sértődékeny..makacs..de én nekem így kell, de most nem tudom, hogy szórakozik-e? nem tudom, hogy belemenjek-e a taliba...nagyon félek h lemondja..attól is félek h nem keres majd hirtelen újra..és akkor kezdhetem elölről a felejtést:'( ti mit tennétek a helyembe? L/17
2011. dec. 28. 23:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Fogd rövidebbre, mert ezt a kutya se fogja elolvasni...
2011. dec. 28. 23:50
 2/3 anonim ***** válasza:
itt piros hol a piros
2011. dec. 29. 00:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Nézd senki sem szokott szerelmet vallani annak aki közömbös.
2011. dec. 29. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!