Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány tetszik, de nem tudok vállasztani. Mi alapján döntsek? 15 vagyok.
Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 19:50
2/6 anonim válasza:
Majd egyszer az egyik jobban fog tetszeni az összes többinél. Azt válaszd. Nem baj, ha más lányok is tetszenek, nekem mindíg azt mondja a párom, ha lát egy jó csajt, és megbámulja, hogy ő hűséget fogadott nem vakságot :P
4/6 anonim válasza:
hát, először figyeld meg, melyik dobogtatja meg a legjobban a szíved, melyikkel vagy a legszívesebben. közelíts felé kedvesen, és ha vevő rá, akkor hajrá. ha ő nem, akkor jöhet a 2.,...stb.
5/6 anonim válasza:
Akihez húz a szíved..meg aki nem is egy olcsó lotyó. :)
Ja,és ha másokat visszautasítasz,akkor ne legyél seggarc! :|
Sok szerencsét ! :D
L/16
6/6 anonim válasza:
ilyen idősen lehet hogy a Matchbox és a Bburago nevű lányok között kéne válogatnod... még szerintem gyerek vagy, majd 2 év múlva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!