Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Két csajba is beleszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két csajba is beleszerettem és mind a kettő akar is valami. De hogy döntsek?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy 2 lányba is egészen kezdek beleszeretni és mind a kettőnél van esélyem. Egyikkel már kavartam is egy kicsit a másik meg ha minden igaz miattam szakított a pasijával is...
2011. jan. 21. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Húú mutatsz képet? Segítek :D
2011. jan. 21. 11:56
 2/5 Fülünyúl ***** válasza:
63%

Qrva egyszerű aranyapám: melyikükbe vagy szerelmes?

Ha viszont egyikükbe sem, akkor vagy gerinces leszel és mindkettőt visszautasítod, vagy gerinctelenül csak lyukra játszol, akkor meg választasz gondolom külső, vagy egyéb felszínes dolog alapján.

2011. jan. 21. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Kettővel jársz egyszerre. Minél jobban megismered őket, annál könnyebb lesz döntened. Közben előfordulhat, hogy az egyik dob téged és akkor már nincs is min gondolkozni.
2011. jan. 21. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:
64%

az a srác vagy, aki múltkor még 3 csaj közül akart választani? :DD csak ha jól emlékszem, a 3. kiesett a versenyből.. ;)

amúgy jaa.. amelyikbe (jobban) szerelmes vagy.. :D

18/f

2011. jan. 21. 20:57
 5/5 A kérdező kommentje:
nem
2011. jan. 21. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!