Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két csajba is beleszerettem és mind a kettő akar is valami. De hogy döntsek?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy 2 lányba is egészen kezdek beleszeretni és mind a kettőnél van esélyem. Egyikkel már kavartam is egy kicsit a másik meg ha minden igaz miattam szakított a pasijával is...2011. jan. 21. 11:53
2/5 Fülünyúl válasza:
Qrva egyszerű aranyapám: melyikükbe vagy szerelmes?
Ha viszont egyikükbe sem, akkor vagy gerinces leszel és mindkettőt visszautasítod, vagy gerinctelenül csak lyukra játszol, akkor meg választasz gondolom külső, vagy egyéb felszínes dolog alapján.
3/5 anonim válasza:
Kettővel jársz egyszerre. Minél jobban megismered őket, annál könnyebb lesz döntened. Közben előfordulhat, hogy az egyik dob téged és akkor már nincs is min gondolkozni.
4/5 anonim válasza:
az a srác vagy, aki múltkor még 3 csaj közül akart választani? :DD csak ha jól emlékszem, a 3. kiesett a versenyből.. ;)
amúgy jaa.. amelyikbe (jobban) szerelmes vagy.. :D
18/f
5/5 A kérdező kommentje:
nem
2011. jan. 21. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!