Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Méghogy nincsenek a lányoknak nagy igényei a pasikkal kapcsolatban? Dehogynem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__24985..
A legszörnyűbb az egészben, hogy több kommentelő lány is bíztatja, hogy nyomuljon rá a szépfiúra és vegye el a lánytól. Hogy én mennyire utálom az ilyen nőket, akik ilyenkre bujtják fel szegény tizenéves lányokat. De nem hergelem magam, mert megint az lesz, hogy én maradok kakiban. Mert én tisztelem mások kapcsolatát és soha nem rondítanék bele, de itt úgy tűnik, kevés a jó lelkű ember. Nagyon gonosz nők vannak, ilyenek miatt válnak alkoholistává egyes férfiak.
Ma 03:13-nak
Nem a rendszerrel van a baj?? Szerinted ami a mai tinik erkölcsi nevelése címén megy (vagy nem) az rendben van? Ennyi buta agymosott és irányított embert még nem láttam mint az utóbbi években. 34 vagyok tehát nem tegnap érkeztem a létbe. Nem hiszem hogy a TV rossz, személy szerint rengeteget tanultam belőle, de ahhoz szűrő kellett. Meg szülők akik teszik amit egy szülőnek kell, és volt tekintélyük. A tanároknak dettó. Emlékszem mi még középsuliban is féltünk a matektanártól, fel sem merült bennünk hogy ellentmondjunk, nemhogy megüssük.
Szóval a kérdés:"Ha valaki meg van győződve róla hogy egyedül ő normális, az hülye?"
34 ffi
Nem olvastam el más választ, lehet valaki írt hasonlót:
Én egyet értek veled, pedig lány vagyok. Nem jövök ki jól a lányokkal, pont ezért. Kicsit h.ülye érzés ,hogy azt kell figyelnem, hogy ő vajon rendes, vagy azért hátba szúr majd ha úgy alakul?
Fiúk azok mások... Lehet van 1-2 aki ugyanúgy rányomul a más nőjére, de az nyíltan teszi, pofátlanul. Nem olyan irdatlan sunyi módon, mint ahogy az a sok nő.
Én nem kezdek foglalt pasival. Nem azért, mert nem lehetne kiütni a nyeregből, vagy mittudomén. Egyszerűen időpocsékolásnak tartom foglalt srácra pazarolni az energiát. És ezt azóta így érzem, amióta érdekelnek a fiúk... Ha foglalt, akkor nem kell.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!