Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Méghogy nincsenek a lányoknak nagy igényei a pasikkal kapcsolatban? Dehogynem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__24985..
A legszörnyűbb az egészben, hogy több kommentelő lány is bíztatja, hogy nyomuljon rá a szépfiúra és vegye el a lánytól. Hogy én mennyire utálom az ilyen nőket, akik ilyenkre bujtják fel szegény tizenéves lányokat. De nem hergelem magam, mert megint az lesz, hogy én maradok kakiban. Mert én tisztelem mások kapcsolatát és soha nem rondítanék bele, de itt úgy tűnik, kevés a jó lelkű ember. Nagyon gonosz nők vannak, ilyenek miatt válnak alkoholistává egyes férfiak.
,,Ha nem csak a szeme meg a haja színén érted, hogy az álompasi, hanem jól érzed magad vele, akkor nyomulj rá. De ha barátnője van, csak szépen lassan."
,,Azt azért ne mondanám, hogy nincs értelme :) Én is megtaláltam, és foglalt volt, de mostmár azért foglalt, mert az én párom :D"
Nem igaz, hogy ennyi gonosz vipera lány van ezen a Földön. De majd ki leszek oktatva, hogy én vagyok a rossz mert beleavatkozok és ellenzem az olyat, hogy valaki elvegye másnak a párját.
teljesen eggyet értek..
Én magam tipikus ,,szépfiú" szerepben egyszerűen nem bírom felfogni, hogy némelyik lány mennyire idiótának gondolja az embert. Ott vagyok kapcsolatban de ő nyomul és nyomul..
A másik ami nem zavar de elégé szánalmas dolog az az, hogy ha egyszer tegyük fel: ott van dobtam a csajom miattuk akkor ember.. nincs meg az az alap logika nálatok hogy ha átbasztam előző barátnőmet akkor téged miért ne basználak át drága?:)
deh engen ez nem izgat szeretek némelyik ribanc érzéseivel szórakozni^^
,,sztem csak azért ne érd bekevesebbel, mert egyszer nem sikerült.... "
ez meg a másik ami engen nagyon felcsap. Hogy akkor is kered a csúcspasit, a macsó megcsalósat ha eddig nem sikerült és mindegyik megcsalt. De nem idegesítem magam tovább.
"Nem lehetsz tekintettel a kapcsolatára, mert akkor örökre egyedül maradsz, a normális pasik ugyanis mind foglaltak."
Ne érdekeljenek más emberek, te a vagy a legfontosabb - szép a világ
Kíváncsi lennék, hogy szerinte ki a normális pasi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!