Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak ezek a fő szempontok a lányoknak?
Az ilyen tévémüsorokra nem alapoznék.... bár ugye sokan erre alapoznak, mert ez "Amerika" és így próbálnak élni, ilyen példaképeket keresnek...
Bárki bármit mond, nem igaz, hogy a Nök a szellemi érettséget keresik egy idösebb Férfiban. Ha jól belegondolunk, egy 30-35 év körüli már átlagban stabilan áll a lábán és ez a fajta érettség, függetlenség kell.
"egy 30-35 év körüli már átlagban stabilan áll a lábán és ez a fajta érettség, függetlenség kell."
Stbailan áll a lábán, szóval megvannak az anyagi körólményei. Szóval csak a pénzre buknak. :)
Szerintem ez a film sarkított. Igaz, hogy manapság nagyon sok nő a pénzt és a külsőt helyezi előtérbe, de szerintem meg pont ezek nem annyira számítanak.
Egyébként csak annyi hogy korszellem... Fogyasztói társadalom. Minden kornak megvolt a maga férfi és nőideálja. Manapság a média gyártja nekünk a példaképeket. Kapitalizmus van, a pénz az isten.
Tudatos agymosással elérték, hogy a férfiak és a nők ne a valós értékeket keressék egymásban, hanem a külsőségeket.
Valóban azt írtam, hogy stabilan áll a lábán, de nem azt, hogy luxusvillája legyen.
Azért nem kellene kiforgatni a szavaimat.
Stabilan áll: Van egy biztos, jól fizetö munkahelye, van egy otthona ami szülömentes, esetleg egy autója és nem kell hó végén a félretett apróból kenyeret vennie vagy kölcsönkérnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!