Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak ezek a fő szempontok a lányoknak?
"Stabilan áll: Van egy biztos, jól fizetö munkahelye, van egy otthona ami szülömentes, esetleg egy autója és nem kell hó végén a félretett apróból kenyeret vennie vagy kölcsönkérnie."
Mondjuk, ha van egy munkahelyem, amiből éppen eltartom magam, albérletben lakom, mert szeretek gyakran költözni vagy éppen így jobban szeretem, nincs autóm, mert szeretek gyalogolni, biciklizni vagy éppen robogózni, mert olcsóbb környezetkímélőbb és nem eszek kenyeret akkor már nem is vagyok potenciálisan jó pasi? A francba.
Nem gondolod, hogy hálasnak kellene lenned az ilyen Nöknek?
Akarnál Te egy ilyennel élni?
Az ilyen tv műsorok minden szart mutatnak, a média sokszor megtévesztő. Amúgy meg kíváncsi lettem volna, hogy néznek ki azok a lányok, (ha esetleg volt róla szó nem olvastam végig a kommenteket ) feltételezem mind plázap*csa aki elvan szállva magától, felszínes és ostoba, akinek csak a külső számít. Egyébként amcsiban nem nehéz menő és jól fizető állást találni. Ez csak itt magyar országon meg a hozzánk hasonló szerencsétlen népeknél van így.
Egyébként nekem nem szempont, hogy valaki sportos alkatú legyen, és épp a magazinról lépjen ki a sármosságával, és legyen havi 200 ezer keresete.
Az én barátom például igazán mackós alkatú és nem is cserélném le egy "kirakatbábúra" és még egyetemen tanul, szóval munkája és magas fizetése nem igen van, mindig és mindenről tudok vele beszélni megnevettet és oda vagyok érte. És nem én vagyok az ismerőseim közül az egyetlen, aki így gondolkodik.
Egyébként fordított esetben ha pasik lettek volna az "alanyok" ők is csak a magas, hosszú combú kikent "fullos" csajokat akarták volna felszedni.
Nem szeretem, ha általánosítanak és hozzá hasonlítanak egy felszínes ostoba libához
Csak azt tudnám ezen az oldalon mért mindig a pasik picsognak ezen "jaj ilyenek a lányok olyanok a lányok bla bla" Nem ártana össze szednetek magatokat, ha már egyszer FÉRFINAK születtetek !!
19/L
1. Ne higgyetek a nőknek mert kb 25-30 éves korig képtelenek még a saját vágyaikat is megfogalmazni..vagy elmondják de a kövi héten ennek az ellentétébe lesznek szerelmesek.
2. 10 csaj meg bulizni, mért az alig beszélgető , nekik nem tetsző csávokra mennyenek rá? A hely legjobb prédáit akarják magukat kifogni. Srácok , ti se fordultak meg az utcán egy átlagos csaj után , csak ha egy bombázó. Mindenki a legjobbat akarja..
Amúgy legyetek bunkók és csak az érdekeljen mivan SAJÁT magatokkal amikor egy csajjal beszéltek! Csajok azt mondják nekik rendes csávó kell..AHA! Kapcsolatban! De nem ismerkedéskor..olyankor a domináns férfi kell nekik akire felnézhetnek.
Nos kb ennyi.
3. Igen testi vonzalom.. tudjátok ha szellemi vonzalom megvan de testi nincs az = barátság. Testi vonzalom az meg barátnő/pasi , ha mellé társul komoly elbeszélgetés, egymás megértése akkor szerelem/házasság.
"Egyébként fordított esetben ha pasik lettek volna az "alanyok" ők is csak a magas, hosszú combú kikent "fullos" csajokat akarták volna felszedni."
Itt van ám egy nagy különbség férfi és nő között. MI EZT SOHA NEM TAGADJUK! A legnagyobb probléma a nőkkel az, hogy sokan közülük össze-vissza hazudnak mindenkinek, még maguknak is (félreértés ne essék nem rólad beszélek kedves válaszoló). Nekem elsősorban ebből a kétszínűségből van elegem, ha nem jövök be egy lánynak, akkor mondja azt, hogy "bocsi, de nem vagy az esetem", és ne azt, hogy "bocsi, de van barátom", amikor mindenki tudja, hogy nincs. Az itteni felháborodásoknak is általában az az oka, hogy a férfiak rájönnek, hogy a nők legalább akkora disznók, mint ők, csak nekik jobb a PR-juk. Szóval öntsünk tiszta vizet a pohárba, a nők ugyanolyan alantasak, pénz és szexéhesek, és számítóak, mint a férfiak, a különbség annyi, hogy mi ezt nem tagadjuk. Én még egy pasitól sem hallottam azt, hogy neki nem számít a külső, és nem azért, mert mi felszínesebbek lennénk, hanem azért, mert mi őszintébbek vagyunk. A külső igenis számít! Az ember nem fog összejönni olyan valakivel, akitől undorodik.
Szóval lányok, nem kell finomkodni, meg kell mondani az igazat, persze nem bunkó stílusban, és nem kell álszenteskedni, tudjuk, hogy ugyanolyan romlottak vagytok, mint mi, mert ti is EMBEREK vagytok, nem kell eljátszani az angyalt, amikor kikandikál a hátatok mögül a villás farok. Mindezzel nem akartam megsérteni, a hölgyeket, csak egy olyan problémára szerettem volna felhívni a figyelmet, ami férfi szemmel rendkívül visszataszító a női nemben.
Valóban álszenteskedés, ha valaki azt mondja, hogy nem számít neki a külső. Én sose mondtam ilyet, mert ha nem vonzódom a pasihoz nem fogok vele lefeküdni... tiszta sor =) Mostani páromban is a külseje fogott meg először. Aztán megismertem, és az embert is megszerettem a külső mögött.
Ami a pénzt illeti... nem örülnék, ha nekem kéne eltartani a későbbiekben páromat. Legyen hasonló egzisztenciája, mint nekem, és elégedett vagyok. Ez jelenleg nem sok, mivel tanulok, de 21 évesen ez is elég. Csak ne lógassa a tökeit, hogy egyszer majd lesz valami, hanem legyen elképzelése, hogy mit akar kezdeni magával, és legyen kitartása, hogy megvalósítsa.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!