Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Méghogy nincsenek a lányoknak nagy igényei a pasikkal kapcsolatban? Dehogynem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__24985..
A legszörnyűbb az egészben, hogy több kommentelő lány is bíztatja, hogy nyomuljon rá a szépfiúra és vegye el a lánytól. Hogy én mennyire utálom az ilyen nőket, akik ilyenkre bujtják fel szegény tizenéves lányokat. De nem hergelem magam, mert megint az lesz, hogy én maradok kakiban. Mert én tisztelem mások kapcsolatát és soha nem rondítanék bele, de itt úgy tűnik, kevés a jó lelkű ember. Nagyon gonosz nők vannak, ilyenek miatt válnak alkoholistává egyes férfiak.
Kérdező, engem is felháborít az a sok sz@rság amit abban a kérdésben összehordanak. Minden gerincel rendelkező emberi lényt felháborít.
De minek foglalkozol vele???
A másik...
Kergesség csak az ideált. Többség úgy sem fogja megtalálni és ráeszmél, hogy hülyeség volt. Az ember szeme előbb utóbb felnyílik...
De hozzátenném, hogy ezt egy adott nemre rávetíteni, elég korlátolt agyra vall. Mikor ovlastam a bibliás kommented, kiült az arcomra a nagy pirosbetűs BANNED felirat...
Egy korlátolt agyú soviniszta marha vagy. Plusz elég gyenge jellem, ha ilyenekben hiszel... A vallás nem csinál semmi mást, csak megfoghatatlan lelki megnyugvást ad azoknak akiknek szükségük van rá. Akár az alkohol...
Osztod a macsókat, a gazdagokat meg a társait, de most komolyan. Te kivagy? :D
Tudod az esetek többségében nem a rendszerrel van a baj, hanem a felhasználóval...
Én is, mint ahogy mindenki más is, kívánatos partnert szeretne. De ha én nem vagyok az, akkor azért az ellenkező nem a köcsög?...
Legalább nyomorult ne legyél...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!