Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék orosz/ukrán/fehérorosz/észt lányt belföldön?
Meguntam a magyar lányokat, és ahogy nézelődtem ezek a típusok jönnek be a legjobban, hol találhatnék Magyarországon? hol lehet ismerkedni velük?
18 F
köszi
Pontosan, Nemzetközi iskolákban pl:Oroszországi Föderáció Magyarország Nagykövetségi Iskolája. Nem tudom hány éves vagy és, hogy hány barátnőd volt de ha orosz lánnyal akarsz összejönni akkor azt tanuld meg, hogy ott nem te irányitasz.
Az orosz, ukrán lányok mellé fel kell kötni a gatyád!! Saját tapasztalat:P российская девочка;)
Köszönöm az értelmes válaszokat!:)
Még valami, hogy tudnék ezekkel a lányokkal ismerkedni akik ebbe az orosz suliba járnak? Keresgettem... nem találtam meg a suli honlapját. Menjek be, vagy mégis szerintetek mi a legjobb megoldás?
Az ukránok, oroszok, bolgárok, stb. jó része pravoszláv (orthodox keresztény). Szokták őket görögkeleti vallásúaknak is nevezni. Ne téveszd össze a görög katolikusokkal. Megtalálod őket a templomokban is. Még megjegyzem, nekik nem kötelező a vasárnapi mise látogatása.
Menj el Montenegróba nyaralni!
Garantálom hogy ott vannak bőven orosz,szerb nők,és még jól is néznek ki!
Gondolkodásodban megértelek,én sok helyen nyaraltam ,idehaza a lányok jóval nagyobb ribik és ennyi.És ne jöjjön senki se azzal hogy külföldön is ugyanazok a nők vannak,mert ez így nem igaz.
Magyar nők közt aki már kicsit jobban néz ki mint az átlag, qurvára beképzelt. Érdekesmód kint nem ilyenek.
Montenegro: voltam már mint többször, de nagyon sok a muzulmán, ami ugye kapásból tabu (részükről) ez meg is látszik a szórakozóhelyeken, elég visszafogott mindenki.
Félorosz F/24
Na, én meg a magyar pasikat nem bírom.
Komolyan mondom, náluk bunkóbbal nem találkoztam.
Jobban bejönnek az északi típusú pl. németek, osztrákok. Ja, és sokkal kedvesebbek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!