Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nekem nem tetszenek a "mai lányok"?
Egy ideje észrevettem, hogy nem tartom annyira jó tulajdonságnak, hogyha egy lány miniben van. Sokkal jobban bejön, hogyha úgy normálisan fel van öltözve. Az sem baj, ha nem annyira divatos vagy egy kicsit fiús. Valahogy önkéntelenül is elkönyvelem ribancnak. Akkor is, ha meleg van. Az a véleményem, hogy egy lány legyen tisztességes.
Nem mondom, mert így látványra elég izgisek ezek a rövid cuccok, de egyszerűen nem tudok egy ilyen lányt tisztelni. Ha össze is barátkoznék egy ilyennel és megjelenne egy másik, aki nem így öltözködik, akkor attól tartok már nem szeretném úgy.
Egyszer megismertem egy lányt, aki nem az a magamutogatós fajta. És állatira bejött. Nem igénytelen. Csinosan öltözik, de egyáltalán nem felvágós.
Nem hittem volna, hogy az öltözködésnek ekkora jelentősége van. De számomra hozzárendel egy értéket a lányhoz. Szal tetszik pl a hosszú szoknya meg a térdig érő, meg ilyesmik. De valahogy a miniszoknyák meg ezek a pics@ nacik ellenszenvet váltanak ki belőlem.
Hol tudnék manapság tisztességes lányokat találni?
Figyi...amint lehet, felveszem a nagyon rövid nadrágomat, sőt még kivágott pólókat is szoktam hordani, van Converse cipőm, nem is egy, Ray Ban napszemüvegem van, piercingjeim vannak, holnaptól tágítom a fülemet és lila a hajam. Meglátásod szerint feltűnősködő szajha vagyok:)
SZervusz.
Oké. Tedd meg. Am a festett haj meg a piercingek igazából nem zavarnak.
De engem ezzel nem bosszantasz fel. És ha az lesz a következő hozzászólásod, hogy na akkor minden szembejövő pasival lefexel, hát akkor sem fogok magamból kikelve dühöngeni :D
Én általában sportcipőben, farmerban, és valami tök átlagos pólóban mászkálok, mondhatnánk úgy is, hogy nem keltek túl nagy feltűnést a megjelenésemmel, de őszintén szólva nem is akarok. Néha rámjön reggel az 5 perc, akkor én is veszek fel miniszoknyát, persze vagy télen, amikor 5 vastag harisnyát húzok alá és kb ugyanolyan érzést kelt, mintha nadrág lenne rajtam, vagy nyáron, ami végülis érthető (de akkor nem szeretem, mert utálom a combom hibáit mutogatni).
A kivágott felsők nem állnak jól, mert nincsenek melleim és hát ennyit erről.
Amikor megismertem a páromat, azt hittem első hét után kipenderít, mert számára szintén fontos az öltözködés, a jó cuccok, a bulik, stb. Nem is fűztem túl nagy reményeket az ügyhöz. Nem hittem el, hogy képes komoly kapcsolatra és nem én is csak egy leszek a sok közül. Aztán ahogy teltek múltak a hetek, ő már nem heti kétszer ment bulizni, csak havonta 1-szer, leszokott a cigiről, ha bulizni ment sem itta le magát olyan szinten mint előtte és elmondta, hogy azok a lányok akiket így egy-egy alkalomra szedett fel (ami miatt megvolt a híre), azok igen, úgy néztek ki ahogy, de párként neki nincs szüksége ilyen csajra. Én életemben nem csalódtam még olyan kellemeset senkiben mint benne és azóta is oda vagyok érte meg vissza! :)
Hogy hol találsz ilyen lányokat... Javaslom célozd meg az orvosi egyetemeket és a műszaki szakokat. Esetleg biosz, fizika, kémia szak. Ilyen helyeken egészen biztosan nem találsz túl sok miss p*csát. :) Én mondjuk mérnöknek tanulok, de van hogy úgy állítok be suliba, mintha nem néztem volna tükörbe reggel, mert arra sem volt időm egy hete, hogy kicsit megigazítsam a hajamat, de lesz*rom!:D Akinek ez nem tetszik, az forduljon el!
Azért tulajdonítasz ekkora jelentőséget az öltözködésnek mert a ruha, a stílus, tükrözi az ember személyiségét. Így hát aki ku**ának öltözik ne csodálkozzék ku**ának is kezelik azt. Én magam sokszor elítélem a másikat a ruházkodása alapján, és 80%-ban be is jön, ha úgy öltözködik mintegy idióta ku**a, akkor az is nagy valószínűséggel. Hülyeség az is manapság nem lehet rendes lányt találni, de lehet csak nem a tizenéves korosztályból.
Majd idővel talán. Vagy olyan helyen kell keresni a tisztességes lányokat ami tisztességes helynek számít. Pl: könyvtár, nem mocskos házibulik, meg undorító diszkóhelyiségek, bárok.
Itt csak a sok átlag pór nép összegyűlik ugrálni két sort amit "szórakozásnak" vélnek hívni, elbasznak kb 5-6 ezer forintot a piára, aztán meg lődörögnek haza.
Nem vagyok maradi, meg sznob vagy akármi de aki ezt szórakozásnak tudja nevezni hogy heringpartiba ugrál mint egy majom aztán idegen emberekbe dugdossa a micsodáját, vagy fordítva lányok esetében... hááát... tükrözi az értelmi szintet.
Legyetek akkor inkább "kocka lúzerek", többre viszitek majd az életben legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!