Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj ha nekem nem tetszenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha nekem nem tetszenek a "mai lányok"?

Figyelt kérdés

Egy ideje észrevettem, hogy nem tartom annyira jó tulajdonságnak, hogyha egy lány miniben van. Sokkal jobban bejön, hogyha úgy normálisan fel van öltözve. Az sem baj, ha nem annyira divatos vagy egy kicsit fiús. Valahogy önkéntelenül is elkönyvelem ribancnak. Akkor is, ha meleg van. Az a véleményem, hogy egy lány legyen tisztességes.

Nem mondom, mert így látványra elég izgisek ezek a rövid cuccok, de egyszerűen nem tudok egy ilyen lányt tisztelni. Ha össze is barátkoznék egy ilyennel és megjelenne egy másik, aki nem így öltözködik, akkor attól tartok már nem szeretném úgy.

Egyszer megismertem egy lányt, aki nem az a magamutogatós fajta. És állatira bejött. Nem igénytelen. Csinosan öltözik, de egyáltalán nem felvágós.

Nem hittem volna, hogy az öltözködésnek ekkora jelentősége van. De számomra hozzárendel egy értéket a lányhoz. Szal tetszik pl a hosszú szoknya meg a térdig érő, meg ilyesmik. De valahogy a miniszoknyák meg ezek a pics@ nacik ellenszenvet váltanak ki belőlem.

Hol tudnék manapság tisztességes lányokat találni?

2011. dec. 25. 18:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
És nem baj.
2011. dec. 25. 18:59
 12/29 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm.

Inkább azért tettem fel a kérdést, mert arra lennék kíváncsi, hogy mihez kezdjek magammal. Hogyan tudnék ilyen lányokat megismerni?

Én is úgy gondolom, hogy ez mindenkinek a magánügye. Számomra fontos, hogy tisztelni tudjam a lányt. A külsőségek nem annyira fontosak. Elég sok lány tetszik. Úgy 100ból kb olyan 90 általában bejön. Csak a belsővel lenne gond. És sztem az öltözködés az a lányoknál inkább a személyiségből fakad. Ez a problémám vele

2011. dec. 25. 19:01
 13/29 anonim ***** válasza:
0%

Tisztessége lányokat?

Sehol.

Én is azt hittem vannak még, de rájöttem, hogy nincsenek.

22/F

2011. dec. 25. 19:01
 14/29 anonim ***** válasza:
itt a 8 kerben de tényleg
2011. dec. 25. 19:06
 15/29 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj, a visszafogott, csendes lányok nekem is jobban bejönnek. Vannak ilyenek, de tény, hogy nagyon kevés.
2011. dec. 25. 19:12
 16/29 anonim ***** válasza:
ez van. Akkor legyél búza.
2011. dec. 25. 19:22
 17/29 Normálisvagy? ***** válasza:
65%

Végig olvastam amit írtál, volt is benne igazság meg nem is!

Pl. az nem tulajdonság, ha valaki minit hord, hanem öltözködési szokás! Én eddig nem tartottam magam ribancnak és jelenleg sem, de a Te nézeted szerint az vagyok! Nyáron Én is felveszek rövid nadrágokat, minit, toppot..., sőt még buliban inni is szoktam, de nem a sárga földig iszom le magam, de egyszer sem volt, hogy lecumiztam volna valakit!

Nem szeretnélek megbántani, de az elég szegénységi bizonyíték, hogy Te valakit az öltözködése alapján ítélsz meg! Egyszerűen ne vegyél tudomást az általad "ribancnak" tartott lányokról és kész!

2011. dec. 25. 19:57
 18/29 A kérdező kommentje:

Nem is veszek. Felőlem mindenki azt csinál amit akar.

Veled sincs bajom. Társadalmilag így elfogadott. Ha neked ez jó, nekem is. Felőlem még barátok is lehetnénk.

Azért tettem fel a kérdést, mert én olyan lányt szeretnék, aki nem ilyen.

2011. dec. 25. 19:59
 19/29 anonim ***** válasza:
Az egyetemista lányok a legveszélyesebbek. Azok tudnak a legigazán élni. a visszafogott külső csak tény. Bár én jogira járok, de jogon sok olyan nő akit...
2011. dec. 25. 20:03
 20/29 anonim ***** válasza:
Kár hogy nem ismerlek,mert én kb.ilyen vagyok.Mármint én is járok néha rövidebb szoknyába,de nem túlzottan rövidbe és az öltözködésem egyáltalán nem ribancos.Sajnos észrevettem hogy a legtöbb fiúnak az olyan lányok tetszenek,akiknek kihívó ruhájuk van,úgyhogy jó tudni hogy még ilyan srácok is vannak mint te.
2011. dec. 25. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!