Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nekem nem tetszenek a "mai lányok"?
Egy ideje észrevettem, hogy nem tartom annyira jó tulajdonságnak, hogyha egy lány miniben van. Sokkal jobban bejön, hogyha úgy normálisan fel van öltözve. Az sem baj, ha nem annyira divatos vagy egy kicsit fiús. Valahogy önkéntelenül is elkönyvelem ribancnak. Akkor is, ha meleg van. Az a véleményem, hogy egy lány legyen tisztességes.
Nem mondom, mert így látványra elég izgisek ezek a rövid cuccok, de egyszerűen nem tudok egy ilyen lányt tisztelni. Ha össze is barátkoznék egy ilyennel és megjelenne egy másik, aki nem így öltözködik, akkor attól tartok már nem szeretném úgy.
Egyszer megismertem egy lányt, aki nem az a magamutogatós fajta. És állatira bejött. Nem igénytelen. Csinosan öltözik, de egyáltalán nem felvágós.
Nem hittem volna, hogy az öltözködésnek ekkora jelentősége van. De számomra hozzárendel egy értéket a lányhoz. Szal tetszik pl a hosszú szoknya meg a térdig érő, meg ilyesmik. De valahogy a miniszoknyák meg ezek a pics@ nacik ellenszenvet váltanak ki belőlem.
Hol tudnék manapság tisztességes lányokat találni?
Nyugi, kevés ugyan de biztos, hogy van, még olyan lány,...
Nekem is ilyen barátnőm van és Én nagyon örülök Neki, nem bulizik nem öltözködik úgy mint a mai lányok nagy része ...
De akkor is ezt gondolom, ha okos lányról van szó. Egyetemen is rengeteg ilyen lányt látok. Azok közül is a visszafogottabbak tetszenek.
Aszem hogy teljesen más a felfogásom mint a többieknek...
Nem baj. Tudod, mindenkinek magánügye, hogy milyen férfi/nő tetszik neki, mint ahogy az is, hogy milyen a párkapcsolata. Csak arra vigyázz, hogy ezekből a keretekből ne lépj ki. Attól, hogy neked nem tetszik a mai lányok, nők nagy része, ne nézz le senkit, akinek mégis bejönnek és ne akarj mindenáron nagy, kioktatós szónoklatot tartani mindenkinek, aki "erkölcsileg romlott", mert miniszoknyás, magamutogató nőket hajszol. Ha megtartod magadnak a véleményedet, nem gondolod úgy, hogy az egész világon csak neked van igazad és mindenki más hülye, illetve nem akarod mindenkire ráerőltetni ezt a gondolatmenetet, akkor teljesen normális, amit érzel.
(meg az is normális lenne, ha nem így éreznél, tehát ez a vélemény nem jobb és nem rosszabb, mint az összes többi ezen a téren)
Szóval nem azok, akikre az alábbi tulajdonságok jellemzőek:
1. cigizik, mert hogy az milyen menő dolog
2 .minden hétvégén (tanítási szüntekben gyakrabban) s*ggrészegre issza magát és a fél népet lecumizza a buliban
3. hetente megy új cipőt venni
4. tükörben fényképezi magát csöcseit/seggét kitéve,csücsörítve,enyhén előre dőlve,ritkább esetekben márkás italt a kezében tartva
5. úgy általában véve flegma az emberekkel
6. hetente cserélgeti a pasijait
7. képes az első randin lecuppantani/megd*gatni magát
8. leszarja a jegyeit és az iskolát ( nem kicsit, nagyon, ezért tanulmányi eredménye nem túl kimagasl
9. tűsarkúban járkál mindenhova,csöcsei nagy részét nem takarja semmi, melegebb napokon atlétában,topban járkál az utcán
10. manapság divatosabb márkák -Lsd.:Monster,DC,Perverse stb.-termékeit kezében tartva,viselve,azokra mutatva fényképezi/fényképezteti magát, majd ezeket a képeket büszkén tölti fel különböző oldalakra pl.Facebook.
11. gyakran használja a -csi végződést
Eme példányokat én sem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!