Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Felfigyeltek az olyan pasikra akik ordíttatják a kocsiban a zenét? Bejön ez nektek?
SZERINTEM JÓÓÓÓÓ HA HANGOS A ZENE (ÉSS HA MAI A ZENE)
BEJÖN
nekem mindig az jut eszembe ilyenkor, hogy:
1.ha tisztán szól, nem sokáig lesz meg neki a hangcucc, mert a tolvajoknak is van füle, nem csak a lányoknak
2. alapvetően hang károsult lehet a pasi
3. az ilyenek miatt történnek a szirénás autós balesetek, mert önmagán kívül nem hall semmit!
Háát, kivétel erősíti a szabályt. Meg végül is ez is olyan, hogy ha amúgy nincs önbizalmad ettől nem lesz jobb, max ha bejön és sikered lesz. És lazulni jó dolog, pl. 66-os úton átszáguldasz az államokon, ott valószínűleg senkit se fog zavarni, stb.. Viszont, ha valaki csak mutogatásból csinálja "Hőő nézd milyen kemény vagyok, OMFG" az gááz.
Nekünk meg 4kerék meghajtású BMW terepjárónk van. Máris mennyivel keményebb lettem. Na szóval olyasmikre gondolok, mint a shoutparkban a Harleys részben a motorosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!